تالیاتله سبز با سیر

| ۲ قاشق غذاخوری روغن گردو | |
| یک دسته پیازچه، خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، خلال شده | |
| ۲۵۰ گرم قارچ، ورقه شده | |
| ۴۵۰ گرم پاستا تالیاتله سبزو سفید تازه | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲۲۵ گرم اسفناج منجمد، یخ زدایی و آبکش شده | |
| نمک و فلفل | |
| ۱۱۵ گرم پنیر نرم پرچرب با طعم سیر و سبزی | |
| ۴ قاشق غذاخوری خامه ساده | |
| ۶۰ گرم پسته خام، خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه، رشته ای خرد شده | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| شاخه های ریز و تازه ریحان بازل | |
| نان ایتالیایی برای سرو |
| 1. | روغن گردو را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیازچه ها و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. |
| 2. | قارچ ها را به ماهیتابه افزوده، خوب هم بزنید و روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. |
| 3. | در همین فاصله، یک قابلمه بزرگ حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده ، تالیاتله و روغن زیتون را درون آن بریزید و به مدت ۳تا ۴ دقیقه بپزید تا نرم شوند ولی زیر دندان سفت باشند. تالیاتله را کاملاً آبکش کرده و به قابلمه برگردانید. |
| 4. | اسفناج را در ون ماهیتابه بریزید و به مدت ۱ تا ۲دقیقه حرارت دهید، سپس پنیر را اضافه کرده و بگذارید آرام آب شود. خامه را به مواد ماهیتابه، افزوده و به پخت ادامه دهید تا مخلوط کاملاً پخته شود. |
| 5. | سس آماده شده را روی پاستا بریزید، نمک و فلفل بزنید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید. قابلمه محتوی مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به آرامی حرارت داده و دائماً هم بزنید. |
| 6. | غذا را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید و پسته و ریحان خرد شده را روی آن بپاشید. سپس روی غذا را با شاخه های نازک ریحان تزیین کرده و بلافاصله با نان ایتالیایی دلخواه خود، سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید