مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن گردو
یک دسته پیازچه، خرد شده
۲ حبه سیر، خلال شده
۲۵۰ گرم قارچ، ورقه شده
۴۵۰ گرم پاستا تالیاتله سبزو سفید تازه
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲۲۵ گرم اسفناج منجمد، یخ زدایی و آبکش شده
نمک و فلفل
۱۱۵ گرم پنیر نرم پرچرب با طعم سیر و سبزی
۴ قاشق غذاخوری خامه ساده
۶۰ گرم پسته خام، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه، رشته ای خرد شده
مواد لازم برای تزیین :
شاخه های ریز و تازه ریحان بازل
نان ایتالیایی برای سرو

طرز تهیه

1.روغن گردو را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیازچه ها و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.
2.قارچ ها را به ماهیتابه افزوده، خوب هم بزنید و روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
3.در همین فاصله، یک قابلمه بزرگ حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده ، تالیاتله و روغن زیتون را درون آن بریزید و به مدت ۳تا ۴ دقیقه بپزید تا نرم شوند ولی زیر دندان سفت باشند. تالیاتله را کاملاً آبکش کرده و به قابلمه برگردانید.
4.اسفناج را در ون ماهیتابه بریزید و به مدت ۱ تا ۲دقیقه حرارت دهید، سپس پنیر را اضافه کرده و بگذارید آرام آب شود. خامه را به مواد ماهیتابه، افزوده و به پخت ادامه دهید تا مخلوط کاملاً پخته شود.
5.سس آماده شده را روی پاستا بریزید، نمک و فلفل بزنید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید. قابلمه محتوی مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به آرامی حرارت داده و دائماً هم بزنید.
6.غذا را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید و پسته و ریحان خرد شده را روی آن بپاشید. سپس روی غذا را با شاخه های نازک ریحان تزیین کرده و بلافاصله با نان ایتالیایی دلخواه خود، سرو نمایید.

تالیاتله سبز با سیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.