تالیاتله سبز با سیر
۲ قاشق غذاخوری روغن گردو | |
یک دسته پیازچه، خرد شده | |
۲ حبه سیر، خلال شده | |
۲۵۰ گرم قارچ، ورقه شده | |
۴۵۰ گرم پاستا تالیاتله سبزو سفید تازه | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲۲۵ گرم اسفناج منجمد، یخ زدایی و آبکش شده | |
نمک و فلفل | |
۱۱۵ گرم پنیر نرم پرچرب با طعم سیر و سبزی | |
۴ قاشق غذاخوری خامه ساده | |
۶۰ گرم پسته خام، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه، رشته ای خرد شده | |
مواد لازم برای تزیین : | |
شاخه های ریز و تازه ریحان بازل | |
نان ایتالیایی برای سرو |
1. | روغن گردو را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیازچه ها و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. |
2. | قارچ ها را به ماهیتابه افزوده، خوب هم بزنید و روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. |
3. | در همین فاصله، یک قابلمه بزرگ حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده ، تالیاتله و روغن زیتون را درون آن بریزید و به مدت ۳تا ۴ دقیقه بپزید تا نرم شوند ولی زیر دندان سفت باشند. تالیاتله را کاملاً آبکش کرده و به قابلمه برگردانید. |
4. | اسفناج را در ون ماهیتابه بریزید و به مدت ۱ تا ۲دقیقه حرارت دهید، سپس پنیر را اضافه کرده و بگذارید آرام آب شود. خامه را به مواد ماهیتابه، افزوده و به پخت ادامه دهید تا مخلوط کاملاً پخته شود. |
5. | سس آماده شده را روی پاستا بریزید، نمک و فلفل بزنید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید. قابلمه محتوی مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به آرامی حرارت داده و دائماً هم بزنید. |
6. | غذا را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید و پسته و ریحان خرد شده را روی آن بپاشید. سپس روی غذا را با شاخه های نازک ریحان تزیین کرده و بلافاصله با نان ایتالیایی دلخواه خود، سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید