مواد لازم و ترکیبات

ورقه خمیر آماده پخته شده به قطر ۲۰ سانتیمتر
مواد لازم برای تهیه مایه میانی :
۲عدد موز رسیده کوچک
یک عدد انبه، خرد شده
½۳قاشق غذاخوری آرد ذرت
۵۰ گرم /۶ قاشق غذاخوری شکر دمرارا (زرد کریستالی)
۳۰۰ میلی لیتر/½پیمانه شیر سویا
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه شیر نارگیل
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
پودر نارگیل تفت داده شده برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.موزها را خرد کنید و یکی از آنها را همراه نیمی از مقدار انبه های خرد شده روی خمیر بچینید.
2.آرد ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. شیر سویا و شیر نارگیل را کم کم افزوده تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و تا زمانیکه کاملاً سفت و غلیظ شوند، آنها را بپزید.
3.اسانس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و آن را روی میوه ها ی چیده شده بر روی خمیر، بریزید.
4.باقیمانده میوه ها و پودر نارگیل تفت داده شده را روی مخلوط ریخته و قبل از سرو، دسر را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

توصیه سرآشپز برای تارت موز و انبه

پودر نارگیل تفت داده شده را در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها می فروشند. پودر نارگیل تفت خورده ای مرغوب است که ظاهری براق داشته و به شیرینی پودر نارگیل خشک نباشد.

طرز تهیه انواع بیسکویت را در مجله آشپزی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.