توصیه سرآشپز برای تارت موز و انبه
پودر نارگیل تفت داده شده را در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها می فروشند. پودر نارگیل تفت خورده ای مرغوب است که ظاهری براق داشته و به شیرینی پودر نارگیل خشک نباشد.

| ورقه خمیر آماده پخته شده به قطر ۲۰ سانتیمتر | |
| مواد لازم برای تهیه مایه میانی : | |
| ۲عدد موز رسیده کوچک | |
| یک عدد انبه، خرد شده | |
| ½۳قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| ۵۰ گرم /۶ قاشق غذاخوری شکر دمرارا (زرد کریستالی) | |
| ۳۰۰ میلی لیتر/½پیمانه شیر سویا | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه شیر نارگیل | |
| یک قاشق چایخوری اسانس وانیل | |
| پودر نارگیل تفت داده شده برای تزیین |
| 1. | موزها را خرد کنید و یکی از آنها را همراه نیمی از مقدار انبه های خرد شده روی خمیر بچینید. |
| 2. | آرد ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. شیر سویا و شیر نارگیل را کم کم افزوده تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و تا زمانیکه کاملاً سفت و غلیظ شوند، آنها را بپزید. |
| 3. | اسانس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و آن را روی میوه ها ی چیده شده بر روی خمیر، بریزید. |
| 4. | باقیمانده میوه ها و پودر نارگیل تفت داده شده را روی مخلوط ریخته و قبل از سرو، دسر را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
توصیه سرآشپز برای تارت موز و انبه
پودر نارگیل تفت داده شده را در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها می فروشند. پودر نارگیل تفت خورده ای مرغوب است که ظاهری براق داشته و به شیرینی پودر نارگیل خشک نباشد.
دیدگاهتان را بنویسید