مواد لازم و ترکیبات

۷۵ گرم کره
۷۵ گرم شکر دانه ریز
۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری کشمش پلویی یا کشمش سلطانی
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل شکری، خرد شده
۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری گیلاس شکری و براق شده (گلاسه)، خرد شده
۲۵ گرم مغز تخمه آفتابگردان
۱۰۰ گرم بادام پرک
۲ قاشق غذاخوری خامه پرچرب
۱۷۵گرم شکلات شیری یا شکلات خالص

طرز تهیه

1.کف دو سینی مخصوص پخت شیرینی را چرب کنید و روی آنها کمی آرد بپاشید یا کاغذ روغنی قرار دهید.
2.کره را داخل ماهیتابه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. شکر را بیافزایید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس بگذارید مخلوط بجوشد. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کشمش، گیلاس، زنجبیل، مغز تخمه آفتابگردان و بادام را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. در آخر خامه را هم بیافزایید.
3.چند قاشق چایخوری از مخلوط آماده شده را داخل سینی های آماده بریزید. به این نکته توجه داشته باشید که باید فضای کافی برای پهن شدن مخلوط بگذارید. سپس سینی شیرینی را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا بیسکویت ها طلایی رنگ شوند.
4.بعد از اینکه سینی را از فر در آوردید، در حالیکه شیرینی ها هنوز داغ هستند، با استفاده از قالب دایره ای شکل مخصوص، لبه های اضافی شیرینی ها را ببرید تا به شکل دایره ای کامل در آیند. قبل از آن که بیسکویت ها را از سینی جدا کنید، بگذارید کاملاً سرد شوند.
5.مقدار زیادی از شکلات را ذوب کنید و روی کاغذ روغنی پخش کنید. زمانیکه شکلات نزدیک به سفت شدن بود، سطح صاف هر بیسکویت را داخل شکلات فرو برده و بگذارید کاملاً خودش را بگیرد.
6.اطراف شیرینی ها را به کمک قالب برش ببرید و از کاغذ روغنی جدا کنید. دوباره مقدار کمی شکلات روی قسمت شکلاتی بمالید و با استفاده از چنگال، طرح موجی روی آنها بکشید و بگذارید کاملاً سفت شوند. سپس شیرینی ها را یک در میان به صورت پشت و رو داخل جعبه یا بشقاب بچینید.

بیسکویت های ریز فلورانسی در باگسی من خیلی سریع و آسان آموزش داده شده .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.