مواد لازم و ترکیبات

۹۰ گرم کره
۱۲۵ گرم شکردانه ریز
۶۰ گرم بادام پرک، درشت خرد شده
۲۵ گرم /۳ قاشق غذاخوری کشمش، خرد شده
۴۵ گرم مخلوط پوست میوه، خرد شده
۴۵ گرم گیلاس (گلاسه)شیرین و براق شده، خرد شده
۲۵ گرم /۳ قاشق غذاخوری برگه زردآلو، ریز خرد شده
نصف پوست لیمو یا پرتقال کوچک، ریز رنده شده
حدود ۱۲۵ گرم شکلات خالص یا سفید تخته ای

راهنمای دستور پخت

1.کف ۲ تا ۳ سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس ۴یا ۶ عدد قالب قیفی یا میله باریک و یا دسته قاشق چوبی را چرب کنید.
2.شکر و کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود. مخلوط را یک دقیقه بجوشانید. قابلمه را از روی حرارت بردارید، همه مواد به جز شکلات ها را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.
3.قاشق های پر از مخلوط را روی سینی مخصوص شیرینی بریزید و بین شیرینی ها یک فاصله برای پهن شدن در نظر بگیرید. فقط ۳ تا ۴ عدد شیرینی روی هر کاغذ قرار دهید و کمی آنها را با قاشق فشار دهید تا پهن شوند.
4.سینی را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا شیرینی ها کاملاً طلایی شوند. پس از کمی خنک و سفت شدن شیرینی ها، آنها را با کاردک از سینی جدا کرده و بلافاصله به دور قالب قیفی یا میله یا دسته قاشق بپیچید. اگر شیرینی ها برای پیچیدن به دور قالب کمی سفت شده اند، آنها را مدت کوتاهی در فر بگذارید تا دوباره نرم شوند.
5.اجازه دهید بیسکویت ها دور قالب خنک و خشک شوند. سپس آرام و با دقت قیف یا میله درون آنها را خارج کنید.
6.شکلات ها راداخل کاسه مقاوم در برابر گرما بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید. یک سر بیسکویت ها را داخل مایه شکلات فرو برده و یا با استفاده از قلم موی شیرینی پزی تا نصف بیسکویت ها را شکلات بمالید. بعد از اینکه شکلات ها خود را گرفتند، با چنگال طرح موج یا پیچ و تاب روی آنها بیندازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.