مواد لازم و ترکیبات

یک عدد تخم مرغ
۱۰۰ گرم شکردانه ریز
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱۲۵ گرم آرد معمولی(ساده)
½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
۵۰ گرم شکلات خالص، خرد شده
۵۰ گرم بادام پرک، تفت داده شده
۵۰ گرم دانه کاج

راهنمای دستور پخت

1. کف یک سینی بزرگ شیرینی پزی را کمی چرب کنید.
2.تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و با استفاده از همزن برقی خوب بزنید تا کاملاً کرم رنگ وغلیظ شود، طوریکه وقتی مقداری از آن را برمی دارید، چند ثانیه کش بیاید.
3.آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل کاسه ای جداگانه الک کنید، آن را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید یا آن را داخل مخلوط تخم مرغ الک کرده، مواد را به آرامی هم بزنید. سپس شکلات، بادام و دانه کاج را هم به مخلوط بیافزایید.
4.مخلوط آماده شده را روی سطحی آغشته به آرد بریزید و به شکل استوانه ای به طول ۲۳ سانتیمتر و قطر ۵/۱سانتیمتر در بیاورید و روی سینی مخصوص شیرینی پزی بگذارید.
5.قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بگذارید تا کاملاً طلایی شود. سپس سینی را از فر بیرون آورده و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا سرد یا سفت شود.
6.استوانه بیسکویت آماده شده را روی تخته مخصوص برش قرار دهید و با یک چاقوی دندانه دار، آن را مورب و به ضخامت یک سانتیمتر ببرید. سپس دوباره آنها را داخل سینی قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. در این فاصله، آنها را برگردانید تا طرف دیگر شان هم بپزد.
7.بعد از پخت،حدود ۵ دقیقه اجازه دهید تکه های برشته شده سرد شوند. سپس آنها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا برای سرو، خنک گردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.