توصیه سر آشپز
بیسکویت ها در ظروف وکیوم (دربسته) به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند.
۵۰ گرم/۱۰ قاشق چایخوری کره، نرم شده | |
۴ قاشق غذاخوری شکرِ دانه ریز | |
پوست رنده شده یک عدد لیمو | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده | |
۲ قاشق چایخوری برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده | |
۲۰۰ گرم آرد معمولی (ساده)، الک شده | |
مقداری شکر برای پاشیدن روی بیسکویت ها (دلخواه) |
1. | کف ۲ سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب کنید. |
2. | در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا کند. |
3. | پوست و آبِ لیمو را اضافه کرده، زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود. رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید. |
4. | آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب کنید تا خمیری نرم شکل بگیرد. روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال، به مدت ۳۰ دقیقه خنک کنید. |
5. | بر روی سطحی آرد بپاشید. خمیر را پهن کرده سپس با قالب برش، تعداد ۲۵ دایره به قطر ۶ سانتیمتر از آن بریده و جدا کنید.خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده، بچینید. |
6. | در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند. اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آنها بپاشید. |
7. | سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی، به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند. |
8. | بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو،کاملاً خنک شوند. |
توصیه سر آشپز
بیسکویت ها در ظروف وکیوم (دربسته) به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند.
دیدگاهتان را بنویسید