توصیه سر آشپز
بیسکویت ها در ظروف وکیوم (دربسته) به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند.

| ۵۰ گرم/۱۰ قاشق چایخوری کره، نرم شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری شکرِ دانه ریز | |
| پوست رنده شده یک عدد لیمو | |
| ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| یک عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده | |
| ۲ قاشق چایخوری برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده | |
| ۲۰۰ گرم آرد معمولی (ساده)، الک شده | |
| مقداری شکر برای پاشیدن روی بیسکویت ها (دلخواه) |
| 1. | کف ۲ سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب کنید. |
| 2. | در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا کند. |
| 3. | پوست و آبِ لیمو را اضافه کرده، زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود. رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید. |
| 4. | آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب کنید تا خمیری نرم شکل بگیرد. روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال، به مدت ۳۰ دقیقه خنک کنید. |
| 5. | بر روی سطحی آرد بپاشید. خمیر را پهن کرده سپس با قالب برش، تعداد ۲۵ دایره به قطر ۶ سانتیمتر از آن بریده و جدا کنید.خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده، بچینید. |
| 6. | در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند. اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آنها بپاشید. |
| 7. | سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی، به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند. |
| 8. | بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو،کاملاً خنک شوند. |
توصیه سر آشپز
بیسکویت ها در ظروف وکیوم (دربسته) به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند.
دیدگاهتان را بنویسید