مواد لازم و ترکیبات

۵۰ گرم/۱۰ قاشق چایخوری کره، نرم شده
۴ قاشق غذاخوری شکرِ دانه ریز
پوست رنده شده یک عدد لیمو
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده
۲ قاشق چایخوری برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده
۲۰۰ گرم آرد معمولی (ساده)، الک شده
مقداری شکر برای پاشیدن روی بیسکویت ها (دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.کف ۲ سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب کنید.
2.در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا کند.
3.پوست و آبِ لیمو را اضافه کرده، زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود. رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید.
4.آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب کنید تا خمیری نرم شکل بگیرد. روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال، به مدت ۳۰ دقیقه خنک کنید.
5.بر روی سطحی آرد بپاشید. خمیر را پهن کرده سپس با قالب برش، تعداد ۲۵ دایره به قطر ۶ سانتیمتر از آن بریده و جدا کنید.خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده، بچینید.
6.در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند. اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آنها بپاشید.
7.سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی، به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند.
8.بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو،کاملاً خنک شوند.

توصیه سر آشپز

بیسکویت ها در ظروف وکیوم (دربسته) به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.