توصیه سر آشپز
پیچیدن گوشت بره دور بوقلمون مزه فوق العاده ای به آن میدهد و کمک می کند که پنیر ها درون بوقلمون محفوظ باشند .

| ۴ قطعه سینه بوقلمون هر کدام حدود ۲۲۵ گرم | |
| ۴قطعه پنیر پر چرب خامه ای هر کدام ۱۵ گرم | |
| ۴ عدد برگ مریم گلی یا نصف قاشق چایخوری مریم گلی خشک شده | |
| ۸ عدد قاچ نازک گوشت بره (بصورت نوار) | |
| ۴قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو | |
| نمک و فلفل | |
| برای سرو کردن : | |
| نان سیر | |
| برگهای کاهو | |
| گوجه فرنگی |
| 1. | کنار سینه بوقلمونها را با دقت بشکافید . شکاف را کمی باز کرده و برای مزه دادن نمک و فلفل به داخل آن بزنید. |
| 2. | یک تکه پنیر را در هر شکاف جا دهید .همچنین یک برگ مریم گلی درون شکاف جاسازی کنید یا مریم گلی خشک شده را درون آن بپاشید. |
| 3. | نوارهای گوشت بره را با پشت چاقو بکشید تا دراز شوند . سپس ۲ قطعه از آنها را دور هر سینه بوقلمون بپیچید ، طوری که حفره پوشیده باشد. |
| 4. | در یک کاسه کوچک ، روغن و آبلیمو را مخلوط کنید . |
| 5. | بو قلمونها را روی زغال نیمه گرم به مدت ۱۰ دقیقه برای هر طرف کباب کنید در حالیکه بطور متناوب با مخلوط لیمو آنها را آغشته می کنید. |
| 6. | نان سیر را کنار کباب پز قرار دهید تا به آرامی ترد شود. |
| 7. | بوقلمون را به بشقابهای سرو کردن منتقل کنید و آن را با نان سیر ترد شده ، برگهای کاهو و گوجه فرنگی سرو کنید. |
توصیه سر آشپز
پیچیدن گوشت بره دور بوقلمون مزه فوق العاده ای به آن میدهد و کمک می کند که پنیر ها درون بوقلمون محفوظ باشند .
دیدگاهتان را بنویسید