مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ قطعه سینه بوقلمون هر کدام حدود ۲۲۵ گرم
۴قطعه پنیر پر چرب خامه ای هر کدام ۱۵ گرم
۴ عدد برگ مریم گلی یا نصف قاشق چایخوری مریم گلی خشک شده
۸ عدد قاچ نازک گوشت بره (بصورت نوار)
۴قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
نمک و فلفل
برای سرو کردن :
نان سیر
برگهای کاهو
گوجه فرنگی

راهنمای پخت

1.کنار سینه بوقلمونها را با دقت بشکافید . شکاف را کمی باز کرده و برای مزه دادن نمک و فلفل به داخل آن بزنید.
2.یک تکه پنیر را در هر شکاف جا دهید .همچنین یک برگ مریم گلی درون شکاف جاسازی کنید یا مریم گلی خشک شده را درون آن بپاشید.
3.نوارهای گوشت بره را با پشت چاقو بکشید تا دراز شوند . سپس ۲ قطعه از آنها را دور هر سینه بوقلمون بپیچید ، طوری که حفره پوشیده باشد.
4.در یک کاسه کوچک ، روغن و آبلیمو را مخلوط کنید .
5.بو قلمونها را روی زغال نیمه گرم به مدت ۱۰ دقیقه برای هر طرف کباب کنید در حالیکه بطور متناوب با مخلوط لیمو آنها را آغشته می کنید.
6.نان سیر را کنار کباب پز قرار دهید تا به آرامی ترد شود.
7.بوقلمون را به بشقابهای سرو کردن منتقل کنید و آن را با نان سیر ترد شده ، برگهای کاهو و گوجه فرنگی سرو کنید.

توصیه سر آشپز

پیچیدن گوشت بره دور بوقلمون مزه فوق العاده ای به آن میدهد و کمک می کند که پنیر ها درون بوقلمون محفوظ باشند .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.