توصیه سر آشپز بنیه صدف
در صورت تمایل، می توانید از میگوی ریز یا گوشت خرچنگ که پوست آن را جدا کرده و دور ریخته اید، استفاده نمایید.

| ۱۰۰ گرم لوبیا سبز ریز | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز | |
| ۴۵۰ گرم گوشت داخل صدف بدون قسمت نارنجی رنگ | |
| یک عدد تخم مرغ | |
| ۳ عدد پیازچه، حلقه شده | |
| ۵۰ گرم آرد برنج | |
| یک قاشق غذاخوری سس ماهی | |
| روغن برای سرخ کردن | |
| نمک |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، لوبیا سبزها را پاک کرده و آنها را بسیار ریز خرد کنید. |
| 2. | با چاقوی تیز، دانه های فلفل چیلی قرمز را دور ریخته و آنها را بسیار ریز خرد کنید. |
| 3. | قابلمه کوچکی حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید. لوبیا سبزها را افزوده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. |
| 4. | صدف اسکالوپ را درشت و نامنظم خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. لوبیا سبز پخته را به آن بیافزایید. |
| 5. | تخم مرغ را با پیازچه، آرد برنج، سس ماهی و فلفل چیلی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.سپس آن را به اسکالوپ افزوده و خوب مخلوط نمایید. |
| 6. | درون یک ماهیتابه یا وُک از قبل گرم شده را به عمق حدود اً ۲.۵ سانتیمتر روغن بریزید و حرارت دهید. یک ملاقه پر از مخلوط را درون روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شده و خود را بگیرد. |
| 7. | بنیه ها را از ماهیتابه بیرون آورده و روغن اضافی آن را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. هنگام سرخ کردن مابقی مخلوط، بنیه های آماده را گرم نگه دارید. غذا را گرم و با سس فلفل شیرین سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز بنیه صدف
در صورت تمایل، می توانید از میگوی ریز یا گوشت خرچنگ که پوست آن را جدا کرده و دور ریخته اید، استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید