مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم لوبیا سبز ریز
یک عدد فلفل چیلی قرمز
۴۵۰ گرم گوشت داخل صدف بدون قسمت نارنجی رنگ
یک عدد تخم مرغ
۳ عدد پیازچه، حلقه شده
۵۰ گرم آرد برنج
یک قاشق غذاخوری سس ماهی
روغن برای سرخ کردن
نمک

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، لوبیا سبزها را پاک کرده و آنها را بسیار ریز خرد کنید.
2.با چاقوی تیز، دانه های فلفل چیلی قرمز را دور ریخته و آنها را بسیار ریز خرد کنید.
3.قابلمه کوچکی حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید. لوبیا سبزها را افزوده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند.
4.صدف اسکالوپ را درشت و نامنظم خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. لوبیا سبز پخته را به آن بیافزایید.
5.تخم مرغ را با پیازچه، آرد برنج، سس ماهی و فلفل چیلی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.سپس آن را به اسکالوپ افزوده و خوب مخلوط نمایید.
6.درون یک ماهیتابه یا وُک از قبل گرم شده را به عمق حدود اً ۲.۵ سانتیمتر روغن بریزید و حرارت دهید. یک ملاقه پر از مخلوط را درون روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شده و خود را بگیرد.
7.بنیه ها را از ماهیتابه بیرون آورده و روغن اضافی آن را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. هنگام سرخ کردن مابقی مخلوط، بنیه های آماده را گرم نگه دارید. غذا را گرم و با سس فلفل شیرین سرو نمایید.

توصیه سر آشپز بنیه صدف

در صورت تمایل، می توانید از میگوی ریز یا گوشت خرچنگ که پوست آن را جدا کرده و دور ریخته اید، استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.