مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد ذرت شیرین ، همراه با چوب آن
۱۰۰ گرم کره
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
یک قاشق چایخوری پیاز کوهی (پیازچه) خرد شده تازه
یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده تازه
پوست رنده شده یک عدد لیمو
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.برای آماده کردن ذرت شیرین ، پوست آنرا به سمت پایه ذرت پوست بکنید و موهای نرم را جدا کنید.
2.پوست ذرت را به سمت پایه آن تا کنید و آنها را در محلشان محکم کنید و اگر لازم است با نخ 
ببندید .
3.چوب ذرت ها را در یک قابلمه بزرگ آب جوش به مدت ۵ دقیقه بگذارید . سپس با یک قاشق سوراخ دار آنها را در آورده و بطور مناسب آب بکشید .
4.چوب ذرت ها را روی زغالها ی نیمه گرم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کباب کنید . دائما آنها بچرخانید تا بطور یکسان پخته شود.
5.در همین حال ، کره را نرم کرده و درجعفری ، پیازچه ، آویشن ، پوست لیمو ، و نمک و فلفل بهم بزنید .
6.چوبها را به بشقاب سرو منتقل کرده ، نخها را جدا کرده، پوست ذرت را به حالت اولیه آن برگردانید و آنرا با کره مخلوط با سبزیجات سرو کنید.

 

توصیه سر آشپز در بلال کره ای

اگر قادر به تهیه ذرت تازه نیستید ، ذرت یخ زده می تواند جایگزین آن شود . مقداری از کره مخلوط گیاهی را روی یک برگه با دو لایه فویل ضخیم پخش کنید . ذرت ها را در فویل پیچیده و بین زغالها به مدت ۳۰۲۰ دقیقه کباب کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.