توصیه سر آشپز در بلال کره ای
اگر قادر به تهیه ذرت تازه نیستید ، ذرت یخ زده می تواند جایگزین آن شود . مقداری از کره مخلوط گیاهی را روی یک برگه با دو لایه فویل ضخیم پخش کنید . ذرت ها را در فویل پیچیده و بین زغالها به مدت ۳۰–۲۰ دقیقه کباب کنید .

| ۴ عدد ذرت شیرین ، همراه با چوب آن | |
| ۱۰۰ گرم کره | |
| یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه | |
| یک قاشق چایخوری پیاز کوهی (پیازچه) خرد شده تازه | |
| یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده تازه | |
| پوست رنده شده یک عدد لیمو | |
| نمک و فلفل |
| 1. | برای آماده کردن ذرت شیرین ، پوست آنرا به سمت پایه ذرت پوست بکنید و موهای نرم را جدا کنید. |
| 2. | پوست ذرت را به سمت پایه آن تا کنید و آنها را در محلشان محکم کنید و اگر لازم است با نخ ببندید . |
| 3. | چوب ذرت ها را در یک قابلمه بزرگ آب جوش به مدت ۵ دقیقه بگذارید . سپس با یک قاشق سوراخ دار آنها را در آورده و بطور مناسب آب بکشید . |
| 4. | چوب ذرت ها را روی زغالها ی نیمه گرم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کباب کنید . دائما آنها بچرخانید تا بطور یکسان پخته شود. |
| 5. | در همین حال ، کره را نرم کرده و درجعفری ، پیازچه ، آویشن ، پوست لیمو ، و نمک و فلفل بهم بزنید . |
| 6. | چوبها را به بشقاب سرو منتقل کرده ، نخها را جدا کرده، پوست ذرت را به حالت اولیه آن برگردانید و آنرا با کره مخلوط با سبزیجات سرو کنید. |
توصیه سر آشپز در بلال کره ای
اگر قادر به تهیه ذرت تازه نیستید ، ذرت یخ زده می تواند جایگزین آن شود . مقداری از کره مخلوط گیاهی را روی یک برگه با دو لایه فویل ضخیم پخش کنید . ذرت ها را در فویل پیچیده و بین زغالها به مدت ۳۰–۲۰ دقیقه کباب کنید .
دیدگاهتان را بنویسید