
مواد لازم برای تهیه خمیر : | |
۶۰ گرم آرد معمولی (ساده) | |
مقدار کمی نمک | |
یک عدد تخم مرغ | |
۱۳۵ میلی لیتر شیر | |
¼ قاشق چایخوری دارچین | |
روغن نباتی برای سرخ کردن | |
مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی کیک : | |
½ ۱قاشق چایخوری آرد معمولی، الک شده | |
½ ۱قاشق چایخوری آرد ذرت | |
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
یک عدد تخم مرغ | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه شیر | |
۲۵ گرم مغز آجیل | |
۴۰ گرم برگه زردآلویی که نیاز به خیساندن ندارد، خرد شده | |
یک شاخه زنجبیل شکری شده، ریز خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه سس: | |
۳ قاشق غذاخوری مربای تمشک | |
½۴ قاشق چایخوری آب پرتقال | |
پوست رنده شده ¼ پرتقال |
1. | برای تهیه خمیر، ابتدا آرد، نمک و دارچین را داخل کاسه ای الک کرده و وسط آرد را با دست گود کنید. تخم مرغ را داخل گودی آرد بشکنید و خوب هم بزنید. سپس شیر را کم کم به مخلوط بیافزایید و هم بزنید تا خمیر کاملاً نرم و یکنواخت شود. |
2. | مقداری روغن داخل ماهیتابه ای متوسط داغ کنید. کمی از خمیر را داخل ماهیتابه بریزید، به طوریکه لایه باریکی از خمیر داخل ماهیتابه پهن شود. خمیر را به مدت ۲ دقیقه سرخ نمایید تا کاملاً طلایی گردد. بعد آن را برگردانید و طرف دیگر آن را یک دقیقه دیگر سرخ کنید. بقیه خمیر را هم به همین صورت آماده کنید و پنکیک های نازک تهیه نمایید. |
3. | برای تهیه مخلوط داخل پودینگ، مغز گردو، آرد ذرت، شکر و تخم مرغ را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. شیر را گرم کرده و دو قاشق غذاخوری از آن را به مخلوط مواد خشک افزوده و خوب هم بزنید. مخلوط آماده شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم، آن را مرتب هم بزنید تا سفت شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و برای جلوگیری از بستن روی مخلوط، درب ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و بگذارید سرد شود. |
4. | مغز گردو، زرد آلو و زنجبیل را به مخلوط سرد شده بیافزایید و داخل هر نان پنکیکی، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط آماده شده، بریزید. سپس لبه های پنکیک ها را به سمت داخل جمع کنید و به شکل یک بقچه در آورید. پنکیک ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه قرار دهید. فر را به قدری داغ کنید که پنکیک ها قهوه ای نشوند. |
5. | برای تهیه سس، ابتدا مربای تمشک و آب پرتقال را باهم مخلوط کرده سپس آن را صاف کنید. این مخلوط را همراه پوست پرتقال داخل یک ماهیتابه تمیز بریزید و داغ کنید. این سس را با پنکیک ها سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید