مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه بدون چربی مرغ، بدون پوست و استخوان
یک قاشق چایخوری پودر ساقه لیمو
۲ عدد پیازچه، ریز خرد شده
۲۵۰ گرم هویج تازه
۲۵۰ گرم کدوی تازه
۲ ساقه کرفس
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق
۲۵۰ گرم برگ اسفناج
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.با استفاده از یک کارد تیز، کنار هر مرغ را یک عدد برش دهید تا به شکل پاکت درآید.
2.داخل بسته مرغ را پودر ساقه لیمو، نمک وفلفل بپاشید. داخل هر بسته یک عدد پیازچه قرار دهید.
3.هویج، کرفس و کدو را پاک کرده، باریک خلال کنید. آنها را به مدت ۱ دقیقه داخل یک قابلمه آب جوش بریزید، سپس آبکش کرده و در سویا سس بغلطانید.
4.مخلوط را داخل هر بسته ی مرغ پاکتی بریزید و شکاف آن را با فشار ببندید. باقیمانده سبزیجات را نگه دارید. برگ اسفناج را شسته و خشک کنید، سپس برای اینکه مرغ ها کاملاً بسته شوند، آنها را با برگ اسفناج بپیچید. در صورتیکه برگ ها چغر و خشن بودند، آنها را چند ثانیه روی بخار بگیرید تا نرم و انعطاف پذیر شوند.
5.مرغ پیچیده را داخل بخارپز قرار داده، با بخار آبی که سریع در حال جوشیدن می باشد، بسته به اندازه ی مرغ ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
6.سبزیجات باقیمانده را به همراه اسفناج به مدت ۱ تا ۲ دقیقه با روغن کنجد تفت داده و همراه مرغ سرو نمایید.

بسته های مرغ بخارپز ، غذای ساده و سریع است. این غذا برای رژیم ها بسیار مناسب می باشد. همچنین میتوانید از مرغ بخارپز بعنوان یک شام و میان وعده استفاده کرد.

سالاد مرغ شرقی یک غذای ساده است. از اینجا دستور آن را تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.