توصیه سرآشپز بسته های مرغ ایتالیایی
برای کمک در پخت، مرغ و سبزیجات را داخل قسمت براق فویل قرار دهید. با اینکار می توانید مطمئن باشید که حرارت به جای منعکس شدن از روی فویل، جذب آن می شود.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۶ عدد فیله سینه مرغ بدون استخوان | |
۲۵۰ گرم پنیر موزارلا | |
۵۰۰ گرم کدو سبز، ورقه شده | |
۶ عدد گوجه فرنگی درشت، ورقه شده | |
یک دسته کوچک ریحان بازل یا اورگانوی تازه | |
فلفل | |
برنج یا پاستا پخته برای سرو |
1. | ۶ تکه فویل آشپزخانه را به شکل مربعی تقریباً به ابعاد ۲۵ سانتیمتر برش داده، با قلم موی آشپزخانه بر روی هر کدام از آنها روغن زیتون بمالید. آنها را تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
2. | با استفاده از یک کارد تیز، بر روی هر سینه مرغ چند برش ایجاد کنید. پنیر موزارلا را ورقه کرده و در میان برش های سینه های مرغ قرار دهید. |
3. | ورقه های کدو و گوجه را بین فویل ها تقسیم کرده و بر روی آنها فلفل بپاشید. اورگانو یا ریحان بازل را درشت خرد کرده و بر روی سبزیجات میان هر بسته فویل بریزید. |
4. | مرغ را بر روی سبزیجات هر بسته قرار داده، روی آن فلفل بپاشید، سپس آن را به همراه سبزیجات، داخل فویل بپیچید و انتهای فویل را جمع کنید. |
5. | بسته را داخل ظرف مخصوص پخت قرار داده و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. |
6. | برای سرو، بسته های فویل را باز کرده و در کنار پاستا یا برنج پخته سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز بسته های مرغ ایتالیایی
برای کمک در پخت، مرغ و سبزیجات را داخل قسمت براق فویل قرار دهید. با اینکار می توانید مطمئن باشید که حرارت به جای منعکس شدن از روی فویل، جذب آن می شود.
دیدگاهتان را بنویسید