مواد لازم و ترکیبات

میوه پاپایا
یک عدد انبه
یک عدد میوه ستاره ای
یک قاشق غذاخوری رب انار
سه قاشق غذاخوری آب پرتقال
خامه ساده یا ماست طبیعی کم چربی ، برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.پاپایا را از وسط بریده و دانه های آنرا با قاشق بیرون آورده و دور بریزید . آن را پوست کنده و گوشت آنرا به برشهای ضخیم ببرید .
2.انبه را از طول نصف کرده و با دقت هسته آنرا جدا کنید .
3.هر نیمه انبه را بصورت متقاطع خط خط کنید . نیمه انبه را به درون فشار دهید تا قطعات مکعبی آن از هم جدا شوند و سپس آنها را از پوست جدا کنید.
4.با استفاده از یک چاقوی تیز میوه ستاره ای را به برشهای ضخیم ببرید .
5.تمام میوه ها را در یک کاسه قرار داده و با هم مخلوط کنید .
6.رب انار و آب پرتقال را با هم مخلوط و روی میوه ها بریزید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه بگذارید تا خیس بخورد .
7. میوه ها را بین ۴ عدد فویل مربعی با ضخامت دو برابر تقسیم و لبه های آنرا به بالا جمع کنید تا میوه ها کاملا ًپوشیده شوند.
8.بسته های فویل را روی سینی و روی زغالهای گرم قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کباب کنید.
9.بسته های میوه را با ماست کم چربی سرو کنید .

 

توصیه سر آشپز بسته میوه ای پخته

رب انار یک شیره شیرین است که از انار گرفته میشود .اگر ترجیح می دهید میتوانید از آب انار بجای آن استفاده کنید .برای تهیه آب انار ، انار را نصف کرده و به آرامی آب آنرا بگیرید. ولی آنرا زیاد فشار ندهید ؛ زیرا ممکن است آب آن تلخ شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.