مواد لازم و ترکیبات

۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه خامه پرچرب
یک غلاف وانیل
یک عدد پوست لیمو ترش، تلخی گرفته و رنده شده
۴ عدد تخم مرغ، زده شده
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز

راهنمای دستور پخت

1.خامه را داخل قابلمه ای چدنی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
2.وانیل، پوست لیمو، تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ اضافه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد به مرز جوشیدن برسند.
3.شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید قابلمه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت باقی بماند. مخلوط را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ گردد.
4.شکر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
5.مخلوط کرِمی شکل به دست آماده را از صافی رد کنید.
6.غلاف وانیل را باز کنید و دانه های کوچک سیاه داخل آن را درآورید و با خامه ترکیب نمایید.
7.مخلوط آماده را داخل ظرف در بسته کم عمق و مخصوص فریزر بریزید و بگذارید یک شب داخل فریزر بماند تا کاملاً سفت شود. بستنی را هر زمان که مایلید، سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.