توصیه سر آشپز

| ۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه خامه پرچرب | |
| یک غلاف وانیل | |
| یک عدد پوست لیمو ترش، تلخی گرفته و رنده شده | |
| ۴ عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۲ عدد زرده تخم مرغ | |
| ۱۷۵ گرم شکر دانه ریز |
| 1. | خامه را داخل قابلمه ای چدنی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. |
| 2. | وانیل، پوست لیمو، تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ اضافه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد به مرز جوشیدن برسند. |
| 3. | شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید قابلمه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت باقی بماند. مخلوط را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ گردد. |
| 4. | شکر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود. |
| 5. | مخلوط کرِمی شکل به دست آماده را از صافی رد کنید. |
| 6. | غلاف وانیل را باز کنید و دانه های کوچک سیاه داخل آن را درآورید و با خامه ترکیب نمایید. |
| 7. | مخلوط آماده را داخل ظرف در بسته کم عمق و مخصوص فریزر بریزید و بگذارید یک شب داخل فریزر بماند تا کاملاً سفت شود. بستنی را هر زمان که مایلید، سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
دیدگاهتان را بنویسید