توصیه سر آشپز
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه خامه پرچرب | |
یک غلاف وانیل | |
یک عدد پوست لیمو ترش، تلخی گرفته و رنده شده | |
۴ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۲ عدد زرده تخم مرغ | |
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز |
1. | خامه را داخل قابلمه ای چدنی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. |
2. | وانیل، پوست لیمو، تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ اضافه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد به مرز جوشیدن برسند. |
3. | شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید قابلمه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت باقی بماند. مخلوط را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ گردد. |
4. | شکر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود. |
5. | مخلوط کرِمی شکل به دست آماده را از صافی رد کنید. |
6. | غلاف وانیل را باز کنید و دانه های کوچک سیاه داخل آن را درآورید و با خامه ترکیب نمایید. |
7. | مخلوط آماده را داخل ظرف در بسته کم عمق و مخصوص فریزر بریزید و بگذارید یک شب داخل فریزر بماند تا کاملاً سفت شود. بستنی را هر زمان که مایلید، سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
دیدگاهتان را بنویسید