توصیه سرآشپز برگر برنجی گردویی
اگر برای درست کردن این برگر از برنج باقیمانده یک وعده غذای منزل استفاده کنید، سریعتر و به صرفه تر خواهد بود. ولی اگر می خواهید برای این غذا برنج بپزید ، به ۱۷۵ گرم برنج خام نیاز دارید.
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک عدد پیاز کوچک ، کاملاًخرد شده | |
۱۰۰ گرم قارچ کاملاً خرد شده | |
۳۵۰ گرم برنج قهوه ای پخته | |
۱۰۰ گرم خرده نان تازه | |
۷۵ گرم گردو خرد شده | |
یک عدد تخم مرغ | |
دو قاشق غذاخوری سس میوه ای قهوه ای | |
مقداری سس تاباسکو(سس میوه ای تند) | |
نمک و فلفل | |
روغن برای چرب کردن | |
شش برش پنیر برای هر نفر ( انتخابی) | |
برای سرو کردن: | |
۶ عدد نان همبرگر کنجدی | |
چند برش پیاز | |
چند برش گوجه |
1. | در یک تابه بزرگ روغن را گرم و پیاز ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا وقتی فقط شروع به نرم شدن کنند . قارچها را اضافه و دو دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید. |
2. | تابه را از روی حرارت بردارید. برنچ پخته ، خرده نان ، گردو ، تخم مرغ و دو نوع سس را در آن با هم مخلوط کنید. با نمک و فلفل طعم داده و دوباره خوب بهم بزنید. |
3. | مخلوط را به صورت ۶ عدد برگر درآورده ، با انگشتانتان فشار داده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. |
4. | برگر ها را روی میله روغنی کباب پز روی زغالهای نیمه داغ به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف کباب کنید . یکبار آن را بچرخانید و دائماً با روغن چرب کنید. |
5. | اگر مایلید، یک برش پنیر را دو دقیقه قبل از انتها ی کباب شدن برگر ها روی آن بگذارید. قاچهای پیاز و گوجه را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تا هنگامی که شروع به رنگ عوض شدن بکنند ، کباب کنید. |
6. | نان همبرگر کنجدی را کنار کباب پز بگذارید تا تست شود. برگر ها را در نان همبرگر ، همراه پیاز ها و گوجه های کباب شده سرو کنید. |
توصیه سرآشپز برگر برنجی گردویی
اگر برای درست کردن این برگر از برنج باقیمانده یک وعده غذای منزل استفاده کنید، سریعتر و به صرفه تر خواهد بود. ولی اگر می خواهید برای این غذا برنج بپزید ، به ۱۷۵ گرم برنج خام نیاز دارید.
دیدگاهتان را بنویسید