مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک عدد پیاز کوچک ، کاملاًخرد شده
۱۰۰ گرم قارچ کاملاً خرد شده
۳۵۰ گرم برنج قهوه ای پخته
۱۰۰ گرم خرده نان تازه
۷۵ گرم گردو خرد شده
یک عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری سس میوه ای قهوه ای
مقداری سس تاباسکو(سس میوه ای تند)
نمک و فلفل
روغن برای چرب کردن
شش برش پنیر برای هر نفر ( انتخابی)
برای سرو کردن:
۶ عدد نان همبرگر کنجدی
چند برش پیاز
چند برش گوجه

طرز تهیه

1.در یک تابه بزرگ روغن را گرم و پیاز ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا وقتی فقط شروع به نرم شدن کنند . قارچها را اضافه و دو دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید.
2.تابه را از روی حرارت بردارید. برنچ پخته ، خرده نان ، گردو ، تخم مرغ و دو نوع سس را در آن با هم مخلوط کنید. با نمک و فلفل طعم داده و دوباره خوب بهم بزنید.
3.مخلوط را به صورت ۶ عدد برگر درآورده ، با انگشتانتان فشار داده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
4.برگر ها را روی میله روغنی کباب پز روی زغالهای نیمه داغ به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف کباب کنید . یکبار آن را بچرخانید و دائماً با روغن چرب کنید.
5.اگر مایلید، یک برش پنیر را دو دقیقه قبل از انتها ی کباب شدن برگر ها روی آن بگذارید. قاچهای پیاز و گوجه را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تا هنگامی که شروع به رنگ عوض شدن بکنند ، کباب کنید.
6.نان همبرگر کنجدی را کنار کباب پز بگذارید تا تست شود. برگر ها را در نان همبرگر ، همراه پیاز ها و گوجه های کباب شده سرو کنید.

توصیه سرآشپز برگر برنجی گردویی

اگر برای درست کردن این برگر از برنج باقیمانده یک وعده غذای منزل استفاده کنید، سریعتر و به صرفه تر خواهد بود. ولی اگر می خواهید برای این غذا برنج بپزید ، به ۱۷۵ گرم برنج خام نیاز دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.