مواد اولیه لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم ران بره بدون استخوان
۴عدد رزماری بلند ، شاخه های ضخیم و تازه
یک یا دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ،(برحسب بزرگی آن )
۱۲ حبه بزرگ سیر ، پوست کنده
روغن زیتون
پلوی زعفرانی
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری زیره سائیده
یک عدد گل پونه کوهی ، خرد شده

طرز تهیه

1.گوشت بره را به مکعب های ۵ سانتیمتری قطعه قطعه کنید. محتویات ترد کننده را در یک کاسه مخلوط کنید. گوشت بره را به آن اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا گوشت کاملاً آغشته شود. برای ترد شدن به مدت ۴ تا ۱۲ ساعت آن را در گوشه ای بگذارید.
2.یک ساعت قبل از پخت ، رزماری را در یک کاسه آب سرد بگذارید تا خیس بخورد.
3.قسمت بالای فلفلها را جدا کنید. سپس آن را چهارقاچ کرده و داخل آن را خالی کنید. قاچها را به قطعات ۵ سانتیمتری تقسیم کنید .
4.یک قابلمه کوچک آب جوش تهیه کرده ، قطعات فلفل و حبه های سیر را به مدت یک دقیقه در آن بجوشانید . بعد آنها را از آب بیرون کشیده و زیر آب سرد بگیرید تا تازه شوند. سپس بطور مناسبی آن ها را خشک کرده و کنار بگذارید.
5.رزماری را از آب کشیده و بطور مناسب آن را خشک کنید . ۴ سانتیمتر از ابتدای هر شاخۀ آن جدا کنید تا هنگام کباب کردن ، چرخاندن آن راحت باشد.
6.به تناوب قطعات گوشت ، سیر و فلفل را به سیخ مخصوص گیاهی سیخ کنید.گوشتها باید به اندازه کافی ترد باشند که این سیخ در آنها فرو رود. اگر اینطور نیست ، از سیخ فلزی برای سیخ کردن قطعات گوشت استفاده کنید.
7.میله های کباب پز را به ملایمت روغنی کنید. سیخها را روی کباب پز و در فاصله ۵/۱۲ سانتیمتری از منبع گرما قرارداده و به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه کباب کنید و با باقیمانده ترد کننده یا روغن آغشته کرده و زیر و رو کنید تا وقتی گوشت بپزد. آن را با پلو سرو کنید.

بره کبابی داخل سیخ رزماری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.