بره کبابی داخل سیخ رزماری

۵۰۰ گرم ران بره بدون استخوان | |
۴عدد رزماری بلند ، شاخه های ضخیم و تازه | |
یک یا دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ،(برحسب بزرگی آن ) | |
۱۲ حبه بزرگ سیر ، پوست کنده | |
روغن زیتون | |
پلوی زعفرانی | |
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
نصف قاشق چایخوری زیره سائیده | |
یک عدد گل پونه کوهی ، خرد شده |
1. | گوشت بره را به مکعب های ۵ سانتیمتری قطعه قطعه کنید. محتویات ترد کننده را در یک کاسه مخلوط کنید. گوشت بره را به آن اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا گوشت کاملاً آغشته شود. برای ترد شدن به مدت ۴ تا ۱۲ ساعت آن را در گوشه ای بگذارید. |
2. | یک ساعت قبل از پخت ، رزماری را در یک کاسه آب سرد بگذارید تا خیس بخورد. |
3. | قسمت بالای فلفلها را جدا کنید. سپس آن را چهارقاچ کرده و داخل آن را خالی کنید. قاچها را به قطعات ۵ سانتیمتری تقسیم کنید . |
4. | یک قابلمه کوچک آب جوش تهیه کرده ، قطعات فلفل و حبه های سیر را به مدت یک دقیقه در آن بجوشانید . بعد آنها را از آب بیرون کشیده و زیر آب سرد بگیرید تا تازه شوند. سپس بطور مناسبی آن ها را خشک کرده و کنار بگذارید. |
5. | رزماری را از آب کشیده و بطور مناسب آن را خشک کنید . ۴ سانتیمتر از ابتدای هر شاخۀ آن جدا کنید تا هنگام کباب کردن ، چرخاندن آن راحت باشد. |
6. | به تناوب قطعات گوشت ، سیر و فلفل را به سیخ مخصوص گیاهی سیخ کنید.گوشتها باید به اندازه کافی ترد باشند که این سیخ در آنها فرو رود. اگر اینطور نیست ، از سیخ فلزی برای سیخ کردن قطعات گوشت استفاده کنید. |
7. | میله های کباب پز را به ملایمت روغنی کنید. سیخها را روی کباب پز و در فاصله ۵/۱۲ سانتیمتری از منبع گرما قرارداده و به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه کباب کنید و با باقیمانده ترد کننده یا روغن آغشته کرده و زیر و رو کنید تا وقتی گوشت بپزد. آن را با پلو سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید