مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۳ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و ریز خرد شده
۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل، باریک رشته ای خرد شده
½ فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و باریک حلقه شده
۱۵۰ گرم بادمجان ریز گرد، چهار قاچ شده
۹۰ گرم نخود فرنگی یا غلاف خوراکی نخود سبز، پاک کرده و آب پز شده
۹۰ گرم بلال مینیاتوری ریز شیرین، از طول به دو نیم شده و آب پز شده
یک عدد گوجه فرنگی ،به ۸ قسمت خرد شده
۹۰ گرم جوانه لوبیا
۵۰۰ گرم برنج پخته معطر
۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
مواد لازم برای تزیین :
برگ های تازه و جوان گشنیز
برش های لیمو

طرز تهیه

1.روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه چدنی بزرگ روی حرارت زیاد، داغ کنید.
2.پیاز شالوت، سیر، فلفل چیلی و زنجبیل را به وُک اضافه کرده، هم بزنید و تفت دهید تا پیازهای شالوت نرم شوند.
3.بادمجان ریز وفلفل دلمه ای را بیافزایید و خوب هم بزنید تا با سبزیجات دیگر ترکیب شوند.
4.نخود فرنگی یا غلاف خوراکی نخود سبز، بلال مینیاتوری، گوجه فرنگی و جوانه لوبیا را افزوده و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.
5.برنج پخته را به مواد داخل وُک اضافه کنید و به کمک دو قاشق آنهارا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه زیر و رو کنید و هم بزنید تا دیگر بخاری از مواد بلند نشود.
6.سویا سس و سس گوجه فرنگی را به مخلوط داخل ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید.
7.برنج تفت داده چاتوچاک را بلافاصله سرو کرده و با برش های لیمو و برگ گشنیز تزیین نمایید.

برنج چاتوچاک

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.