برنج چاتوچاک

| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| ۳ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
| ۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل، باریک رشته ای خرد شده | |
| ½ فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و باریک حلقه شده | |
| ۱۵۰ گرم بادمجان ریز گرد، چهار قاچ شده | |
| ۹۰ گرم نخود فرنگی یا غلاف خوراکی نخود سبز، پاک کرده و آب پز شده | |
| ۹۰ گرم بلال مینیاتوری ریز شیرین، از طول به دو نیم شده و آب پز شده | |
| یک عدد گوجه فرنگی ،به ۸ قسمت خرد شده | |
| ۹۰ گرم جوانه لوبیا | |
| ۵۰۰ گرم برنج پخته معطر | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| برگ های تازه و جوان گشنیز | |
| برش های لیمو |
| 1. | روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه چدنی بزرگ روی حرارت زیاد، داغ کنید. |
| 2. | پیاز شالوت، سیر، فلفل چیلی و زنجبیل را به وُک اضافه کرده، هم بزنید و تفت دهید تا پیازهای شالوت نرم شوند. |
| 3. | بادمجان ریز وفلفل دلمه ای را بیافزایید و خوب هم بزنید تا با سبزیجات دیگر ترکیب شوند. |
| 4. | نخود فرنگی یا غلاف خوراکی نخود سبز، بلال مینیاتوری، گوجه فرنگی و جوانه لوبیا را افزوده و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. |
| 5. | برنج پخته را به مواد داخل وُک اضافه کنید و به کمک دو قاشق آنهارا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه زیر و رو کنید و هم بزنید تا دیگر بخاری از مواد بلند نشود. |
| 6. | سویا سس و سس گوجه فرنگی را به مخلوط داخل ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید. |
| 7. | برنج تفت داده چاتوچاک را بلافاصله سرو کرده و با برش های لیمو و برگ گشنیز تزیین نمایید. |
برنج چاتوچاک
دیدگاهتان را بنویسید