مواد لازم و ترکیبات

یک عدد پیاز درشت، خرد شده
یک حبه سیر، کوبیده
۲ ساقه کرفس، خرد شده
۲ هویج، نگینی خرد شده
۲ شاخه مریم گلی تازه
۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ
۳۵۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
۲۲۵ گرم مخلوط برنج قهوه ای و وحشی
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
چند قطره سس تاباسکو
۲عدد کدو سبز، پاک شده و باریک ورقه شده
۱۰۰ گرم ژامبون بدون چربی، خرد شده
مریم گلی تازه برای تزیین
مواد لازم برای سرو :
برگ های سالادی
نان ترد و تازه

راهنمای دستور پخت

1.تکه های پیاز، سیر، کرفس، هویج و مریم گلی تازه را داخل یک قابلمه قرار داده و عصاره مرغ را روی آن بریزید.
2.مخلوط سبزیجات را به جوش بیاورید، درب ظرف را ببندید و مدت ۵ دقیقه آن را بجوشانید.
3.مرغ را به مکعب های ۵/۲ سانتیمتری خرد کرده و به سبزیجات داخل قابلمه بیافزایید. درب قابلمه را ببندید و به مدت ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
4.هر دو نوع برنج را به همراه گوجه خرد شده به آن اضافه کنید.
5.مقداری سس تاباسکو و نمک و فلفل برای طعم بهتر به آن اضافه کنید. محتویات قابلمه را به مدت ۲۵ دقیقه بجوشانید.
6.با دقت ورقه های کدو و ژامبون خرد شده را به آن اضافه کرده و به پخت ادامه دهید، به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بدون درپوش به پخت ادامه داده، مرتب هم بزنید تا برنج نرم شود.
7.مریم گلی ها را از غذا خارج کرده و دور بریزید.
8.غذا را با برگ های مریم گلی تازه تزیین کرده و با سالاد و نان تست تازه سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.