برنج و مرغ با مریم گلی

| یک عدد پیاز درشت، خرد شده | |
| یک حبه سیر، کوبیده | |
| ۲ ساقه کرفس، خرد شده | |
| ۲ هویج، نگینی خرد شده | |
| ۲ شاخه مریم گلی تازه | |
| ۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
| ۳۵۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
| ۲۲۵ گرم مخلوط برنج قهوه ای و وحشی | |
| ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
| چند قطره سس تاباسکو | |
| ۲عدد کدو سبز، پاک شده و باریک ورقه شده | |
| ۱۰۰ گرم ژامبون بدون چربی، خرد شده | |
| مریم گلی تازه برای تزیین | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| برگ های سالادی | |
| نان ترد و تازه |
| 1. | تکه های پیاز، سیر، کرفس، هویج و مریم گلی تازه را داخل یک قابلمه قرار داده و عصاره مرغ را روی آن بریزید. |
| 2. | مخلوط سبزیجات را به جوش بیاورید، درب ظرف را ببندید و مدت ۵ دقیقه آن را بجوشانید. |
| 3. | مرغ را به مکعب های ۵/۲ سانتیمتری خرد کرده و به سبزیجات داخل قابلمه بیافزایید. درب قابلمه را ببندید و به مدت ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. |
| 4. | هر دو نوع برنج را به همراه گوجه خرد شده به آن اضافه کنید. |
| 5. | مقداری سس تاباسکو و نمک و فلفل برای طعم بهتر به آن اضافه کنید. محتویات قابلمه را به مدت ۲۵ دقیقه بجوشانید. |
| 6. | با دقت ورقه های کدو و ژامبون خرد شده را به آن اضافه کرده و به پخت ادامه دهید، به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بدون درپوش به پخت ادامه داده، مرتب هم بزنید تا برنج نرم شود. |
| 7. | مریم گلی ها را از غذا خارج کرده و دور بریزید. |
| 8. | غذا را با برگ های مریم گلی تازه تزیین کرده و با سالاد و نان تست تازه سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید