مواد لازم و ترکیبات

125 گرم برنج دانه بلند
۳ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲ حبه سیر، کوبیده شده
½ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی
۶۰ گرم لوبیا سبز
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خرد شده
۴ عدد بلال مینیاتوری، از طول به دو نیم شده
۲۵ گرم مغز جوانه درخت بامبو، خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
۶۰گرم نخود سبز پخته
یک قاشق چایخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.یک قابلمه بزرگ حاوی آب را به جوش آورید.
2.برنج سفید دانه بلند را داخل قابلمه ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. برنج را خوب آبکش کرده، با آب سرد بشویید و دوباره آبکش نمایید.
3.روغن بادام زمینی را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت داده، سیر و پنج ادویه چینی را افزوده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
4.لوبیا سبز، فلفل دلمه ای خرد شده و بلال مینیاتوری را اضافه کنید و محتویات ماهیتابه را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
5.مغز جوانه درخت بامبو، گوجه فرنگی، نخود سبز و برنج را به مخلوط داخل ماهیتابه وُک افزوده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
6.روغن کنجد را روی سبزیجات بپاشید و غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز برنج و سبزیجات تفت داده

می توانید طبق ذائقه خود از سبزیجات دیگری نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید. سبزیجات را به اندازه های یکسان خرد کنید تا زمان طبخ یکسانی داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.