برنج نارگیلی

۳۵۰ گرم کدو سبز کوچک | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
۴۵۰ گرم میگوی خالدار پخته | |
۵ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۴ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۵ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
یک عدد فلفل چیلی سبز، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
½ قاشق چایخوری پودر زردچوبه | |
½۱ قاشق چایخوری پودر زیره | |
مقدار کمی پودر فلفل قرمز | |
۲۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، رنده شده | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
برنج باسماتی بخار پز شده برای سرو |
1. | کدوها را از طول درشت خرد کنید. آنها را در یک آبکش بریزید و مقداری نمک روی آنها بپاشید. به مدت ۳۰ دقیقه کدوها را کنار بگذارید. آنها را خوب بشویید، آبکش کرده و خشک کنید. میگوها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بریزید تا خشک شوند. |
2. | در یک ماهیتابه گود یا یک وُک، روغن را روی حرارت زیاد گرم کنید. سیر را به آن بیافزایید. به محض اینکه شروع به سرخ شدن نمود، کدو، گشنیز، فلفل چیلی، زردچوبه، زیره، فلفل قرمز، گوجه فرنگی، زنجبیل، آب لیمو سنگی و بقیه نمک را اضافه کنید. خوب هم بزنید و بگذارید به جوش بیاید. |
3. | درب ظرف را ببندید و مواد را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید. سپس درب را برداشته و میگوها را اضافه کنید. |
4. | حرارت را زیاد کنید و در حدود ۵ دقیقه بجوشانید تا مایه آن کمی تبخیر و غلیظ شود. بلافاصله غذا را با برنج باسماتی سرو نمایید و با مقدار زیادی تکه های لیمو تزیین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید