مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳۵۰ میلی لیتر آب
۲۲۵ میلی لیتر شیر نارگیل
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد لیمو سنگی
۲۰۰ گرم برنج دانه بلند قهوه ای
یک عدد ساقه دارچین
۱۵ عدد میخک درسته
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
تراشه های باریک نارگیل تازه (دلخواه)

راهنمای پخت

1.آب را در یک قابلمه چدنی به جوش بیاورید. شیر نارگیل را به آن اضافه کرده و خیلی سریع هم بزنید.وقتی مایع مجدداً به جوش آمد، نمک و برنج را به آن اضافه کنید.
2.۲ تا ۳ تکه باریک پوست لیمو را بکَنید و با میخک و ساقه دارچین به برنج داخل قابلمه اضافه کنید.
3.حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. برنج باید حدوداً به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد تا نرم شود و آب غذا کاملاً توسط برنج جذب شده و به خورد آن برود.درب قابلمه را برداشته و حرارت را به مدت ۱دقیقه زیاد کنید تا بخار برنج خارج شود.مطمئن شوید که برنج کمی خشک شده باشد.
4.در صورت تمایل میخک ها را از برنج خارج کنید.سپس غذا را با جعفری و تراشه های نارگیل (در صورت استفاده) تزیین کرده و با چنگال داخل دیس مخصوص پذیرایی گرم بریزید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در برنج نارگیلی

می توانید از برنج سفید هم در این دستور استفاده کنید اما برنج قهوه ای با عطری که دارد با ادویه های گرم این غذا تناسب بیشتری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.