برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش نودل با صدف اینجا کلیک کنید

طرز تهیه

1.عصاره سبزیجات را در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید. مارچوبه ها را اضافه کرده و به مدت ۳دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را آبکش کرده و آب آن را نگه دارید. مارچوبه ها را زیر آب سرد بگیرید. آب آن را مجدد آبکش کرده و کنار بگذارید.
2.روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم کرده، پیاز را اضافه کنید تا به مدت ۵ دقیقه بپزد و نرم شود. سیر را افزوده و ۳۰ ثانیه دیگر به پخت ادامه دهید. برنج را بریزید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا خوب به روغن آغشته شده و رنگ آن نیمه شفاف شود.
3.عصاره سبزیجات را روی حرارت ملایم گذاشته، شعله زیر برنج را روی حرارت متوسط تنظیم کرده، عصاره را با ملاقه اضافه نموده و مرتب هم بزنید. تا زمانیکه تمام عصاره جذب شود، در حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به این کار ادامه دهید.
4.میگو و مارچوبه را به همراه آخرین ملاقه عصاره سبزیجات اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر بپزید تا میگو و برنج نرم شده و آب سبزیجات تبخیر شود. سپس غذا را از روی حرارت بردارید.
5.تاپی نِید زیتون، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کرده، پس از گذشت یک دقیقه، غذا را با پنیر پارمزان تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش نودل با صدف اینجا کلیک کنید

نودل با سس صدف باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.