مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم برنج باسماتی
۲۰۰ گرم شکر
یک سرانگشت زعفران نساییده
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه آب
۲ قاشق غذاخوری روغن جامد نباتی
۳عدد دانه ی میخک
۳عدد هل
۲۵گرم /۲ قاشق غذاخوری کشمش بی دانه
مواد لازم برای تزیین روی دسر :
مقدار کمی مغز پسته (دلخواه)
ورقه نقره خوراکی (دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.برنج را دوبار بشویید و آن را با آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. در این فاصله، مرتب آن را هم بزنید. بعد از اینکه برنج نیم پز شد، آن را داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید.
2.داخل قابلمه ای جداگانه، شکر، زعفران و آب بریزید و بگذارید بجوشد. در این فاصله، مرتب مواد را هم بزنید تا شربتی کاملاً سفت به دست آید.سپس آن را کنار بگذارید.
3.داخل قابلمه ای دیگر، روغن جامد، دانه میخک و هل را در حالیکه مرتب هم می زنید، داغ کنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
4.برنج را دوباره روی حرارت کم بگذارید و کشمش ها را به آن اضافه کنید.
5.شربت را داخل مخلوط برنج بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
6.مخلوط روغن و ادویه ها را روی برنج بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. امتحان کنید که آیا برنج پخته است یا نه. اگر هنوز نپخته است مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.درب ظرف را ببندید و بگذارید بجوشد تا نرم شود.
7.این دسر را گرم سرو نمایید. در صورت تمایل، آن را با مغز پسته و ورقه نقره خوراکی تزیین کنید.

توصیه سر آشپز

برنج باسماتی مرغوب ترین نوع برنج است که درکوهپایه های هیمالیا کشت می شود. اسم این برنج به معنای معطر است و طعم و پختی فوق العاده دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.