مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم برنج دانه بلند
۲ عدد تخم مرغ
۴ قاشق چایخوری آب سرد
۳ قاشق غذاخورری روغن آفتابگردان
۴ عدد پیازچه، باریک و مورب حلقه شده
یک حبه سیر، له شده
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای، باریک ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری سس صدف یا ماهی کولی
۲۰۰ گرم شاه بلوط آبی کنسرو شده، آبکش و ورقه شده
۲۵۰ گرم میگوی پوست گرفته، در صورت منجمد بودن یخ زدایی شود
نمک و فلفل
سبزی شاهی برای تزیین (دلخواه)

راهنمای پخت

1.قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید. برنج را در آب بریزید و دوباره به جوش بیاورید،سپس حرارت را کم کنید تا برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود. آن را زیر شیر آب گرم گرفته، سپس مجدداً آبکش کرده و گرم نگه دارید.
2.هر یک عدد از تخم مرغ ها را جداگانه به همراه ۲ قاشق چایخوری آب سرد و کمی نمک و فلفل بزنید.
3.۲ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان را در وُک یا یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملاً داغ شود. تخم مرغ اول را در ماهیتابه بریزید و آن را به اطراف بچرخانید و اجازه دهید تخم مرغ بدون هم زدن، سفت و پخته شود. آن را به بشقاب یا تخته آشپزخانه منتقل کنید و تخم مرغ دومی را هم به همین روش بپزید. املت ها را به قطعات مربع شکل ۵/۲ سانتیمتری ببرید.
4.روغن باقیمانده را در ماهیتابه حرارت دهید وقتی کاملاً داغ شد، پیازچه و سیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. قارچ را افزوده وبه مدت ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
5.سس صدف یا ماهی کولی را به همراه نمک و فلفل داخل غذا بریزید،شاه بلوط و میگو را اضافه کرده و هم بزنید،به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
6.برنج پخته را با محتویات ماهیتابه مخلوط کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس قطعات املت را اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملاً داغ شود.این غذا را با شاهی خرد شده تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در برنج سرخ کرده با میگو

سس ماهی کولی یا صدف، بخاطر عطر و بوی تند مکمل برنج ساده در این غذای خوشمزه است. این غذا با میگوی درشت پوست گرفته، بسیار خوش طعم خواهد بود.

برنج سرخ کرده با خرچنگ را ار اینجا ببینید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.