توصیه سرآشپز در برنج ریحان لیمویی
اینکه موقع پختن برنج در آنرا محکم ببندیدمهم است .در این صورت دانه های برنج بطور یکسان پخته و نرم و جدا جدا خواهند شد .

| ۴۰۰ گرم برنج یاسمن | |
| ۸۰۰ میلی لیتر آب | |
| پوست نصف لیمو ، کاملاً رنده شده | |
| دو قاشق غذاخوری ریحان خوشبو خرد شده ، تازه |
| 1. | چند بار با آب سرد برنج را بشویید تا آب آن تمیز شود. در یک تابه بزرگ آب را جوش آورده و برنج را به آن اضافه کنید. |
| 2. | بگذارید آب بجوشد.حرارت را کم کنید تا آهسته آهسته بجوشد . روی تابه را بپوشانید و آهسته جوشاندن را تا ۱۲ دقیقه ادامه دهید . |
| 3. | تابه را از روی حرارت برداشته ، در آنرا بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه کناری بگذارید . |
| 4. | برنج را با یک چنگال نرم کرده و پوست لیمو را در آن بهم بزنید . ریحان تکه تکه شده را روی آن ریخته و سرو کنید . |
توصیه سرآشپز در برنج ریحان لیمویی
اینکه موقع پختن برنج در آنرا محکم ببندیدمهم است .در این صورت دانه های برنج بطور یکسان پخته و نرم و جدا جدا خواهند شد .
دیدگاهتان را بنویسید