مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم برنج یاسمن
۸۰۰ میلی لیتر آب
پوست نصف لیمو ، کاملاً رنده شده
دو قاشق غذاخوری ریحان خوشبو خرد شده ، تازه

راهنمای دستور پخت

1.چند بار با آب سرد برنج را بشویید تا آب آن تمیز شود. در یک تابه بزرگ آب را جوش آورده و برنج را به آن اضافه کنید.
2.بگذارید آب بجوشد.حرارت را کم کنید تا آهسته آهسته بجوشد . روی تابه را بپوشانید و آهسته جوشاندن را تا ۱۲ دقیقه ادامه دهید .
3.تابه را از روی حرارت برداشته ، در آنرا بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه کناری بگذارید .
4.برنج را با یک چنگال نرم کرده و پوست لیمو را در آن بهم بزنید . ریحان تکه تکه شده را روی آن ریخته و سرو کنید .

توصیه سرآشپز در برنج ریحان لیمویی

اینکه موقع پختن برنج در آنرا محکم ببندیدمهم است .در این صورت دانه های برنج بطور یکسان پخته و نرم و جدا جدا خواهند شد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.