توصیه سر آشپز برنج تفت داده با تخم مرغ
برنج را باید با آب سرد، آبکشی کنید تا نشاسته (لعاب) برنج، شسته شده و دانه های برنج به هم نچسبند.

| ۱۵۰ گرم برنج دانه بلند | |
| ۳ عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
| ۴ عدد پیازچه، خرد شده | |
| ۱۲۵ گرم نخود سبز پخته | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| کمی نمک | |
| پیازچه رشته ای خرد شده برای تزیین |
| 1. | برنج را در قابلمه حاوی آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا کمی بپزد ولی نرم وله نشود. برنج را خوب آبکش کرده، با آب سرد بشویید و دوباره آبکش نمایید. |
| 2. | تخم مرغ زده شده را داخل قابلمه ای ریخته، روی حرارت ملایم بپزید و هم بزنید تا به آرامی مخلوط شود و خودش را بگیرد. |
| 3. | روغن نباتی را در ماهیتابه وُک بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید. روغن را اطراف وُک بچرخانید تا کاملاً داغ شود. |
| 4. | سیر کوبیده، پیازچه و نخود سبز را درون روغن ریخته، هم بزنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود. |
| 5. | تخم مرغ، سویا سس رقیق وکمی نمک را به محتویات داخل وُک بیافزایید و هم بزنید تا تخم مرغ به طور کامل با آنها مخلوط شود. |
| 6. | برنج و تخم مرغ تفت داده را به ظرف های مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با تزیین رشته های پیازچه، سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز برنج تفت داده با تخم مرغ
برنج را باید با آب سرد، آبکشی کنید تا نشاسته (لعاب) برنج، شسته شده و دانه های برنج به هم نچسبند.
دیدگاهتان را بنویسید