مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ گرم برنج دانه بلند
۳ عدد تخم مرغ، زده شده
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ حبه سیر، کوبیده شده
۴ عدد پیازچه، خرد شده
۱۲۵ گرم نخود سبز پخته
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
کمی نمک
پیازچه رشته ای خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.برنج را در قابلمه حاوی آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا کمی بپزد ولی نرم وله نشود. برنج را خوب آبکش کرده، با آب سرد بشویید و دوباره آبکش نمایید.
2.تخم مرغ زده شده را داخل قابلمه ای ریخته، روی حرارت ملایم بپزید و هم بزنید تا به آرامی مخلوط شود و خودش را بگیرد.
3.روغن نباتی را در ماهیتابه وُک بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید. روغن را اطراف وُک بچرخانید تا کاملاً داغ شود.
4.سیر کوبیده، پیازچه و نخود سبز را درون روغن ریخته، هم بزنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
5.تخم مرغ، سویا سس رقیق وکمی نمک را به محتویات داخل وُک بیافزایید و هم بزنید تا تخم مرغ به طور کامل با آنها مخلوط شود.
6.برنج و تخم مرغ تفت داده را به ظرف های مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با تزیین رشته های پیازچه، سرو نمایید.

توصیه سر آشپز برنج تفت داده با تخم مرغ

برنج را باید با آب سرد، آبکشی کنید تا نشاسته (لعاب) برنج، شسته شده و دانه های برنج به هم نچسبند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.