توصیه سر آشپز برنج تفت داده با تخم مرغ
برنج را باید با آب سرد، آبکشی کنید تا نشاسته (لعاب) برنج، شسته شده و دانه های برنج به هم نچسبند.
۱۵۰ گرم برنج دانه بلند | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
یک عدد هویج، خلال شده | |
یک عدد کدو، مکعبی خرد شده | |
۲۲۵ گرم اسفناج ریز و جوان | |
۲ قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای |
1. | برنج را درون قابلمه ای حاوی آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. برنج را آبکش کرده، زیر آب سرد بشویید و مجدداً آبکش نمایید و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
2. | روغن نباتی را داخل وُک یا ماهیتابه چدنی بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
3. | سیر کوبیده و زنجبیل رنده شده را به روغن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. |
4. | کدوی مکعبی خرد شده و خلال های هویج را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا حدی که سبزیجات ترد بمانند. |
5. | برگ های ریز اسفناج را به مواد داخل ماهیتابه افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تابرگ ها کمی پژمرده و نرم شوند. |
6. | برنج، سویا سس و شکر را به مواد بیافزایید و هم بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند. |
7. | برنج تفت داده با سبزیجات را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز برنج تفت داده با تخم مرغ
برنج را باید با آب سرد، آبکشی کنید تا نشاسته (لعاب) برنج، شسته شده و دانه های برنج به هم نچسبند.
دیدگاهتان را بنویسید