مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ گرم برنج دانه بلند
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک عدد هویج، خلال شده
یک عدد کدو، مکعبی خرد شده
۲۲۵ گرم اسفناج ریز و جوان
۲ قاشق چایخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای

طرز تهیه

1.برنج را درون قابلمه ای حاوی آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. برنج را آبکش کرده، زیر آب سرد بشویید و مجدداً آبکش نمایید و تا زمان نیاز کنار بگذارید.
2.روغن نباتی را داخل وُک یا ماهیتابه چدنی بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.سیر کوبیده و زنجبیل رنده شده را به روغن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
4.کدوی مکعبی خرد شده و خلال های هویج را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا حدی که سبزیجات ترد بمانند.
5.برگ های ریز اسفناج را به مواد داخل ماهیتابه افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تابرگ ها کمی پژمرده و نرم شوند.
6.برنج، سویا سس و شکر را به مواد بیافزایید و هم بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
7.برنج تفت داده با سبزیجات را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز برنج تفت داده با تخم مرغ

برنج را باید با آب سرد، آبکشی کنید تا نشاسته (لعاب) برنج، شسته شده و دانه های برنج به هم نچسبند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.