مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم برنج معطر تایلندی
۸۰۰ میلی لیتر/ ⅓ ۱ پیمانه آب
پوست نصف لیمو، ریز رنده شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل شیرین تازه، خرد شده

راهنمای پخت

1.برنج را با آب سرد بشویید. باید آب برنج را چندین مرتبه خالی کنید تا هنگامی که آب آن شفاف و پاک شود. قابلمه بزرگی حاوی آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را به آن اضافه کنید.
2.وقتی دوباره آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا برنج آهسته به مدت ۱۲دقیقه بجوشد. درب قابلمه را ببندید.
3.قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید ۱۰ دقیقه با درب بسته کنار بماند.
4.برنج را با چنگال به آرامی زیر و رو کرده و دانه ها را از هم جدا کنید، سپس پوست رنده شده لیمو را با برنج مخلوط نموده و ریحان خرد شده را روی آن بپاشید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه برنج با طعم لیمو و ریحان بازل

بستن محکم درب قابلمه هنگام پخت آن بسیار مهم است تا بخار خارج نشده ودانه های برنج یکنواخت پخته و دم بکشند.

دستور غذایی تایلندی را از اینجا تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.