توصیه سرآشپز در تهیه برنج با طعم لیمو و ریحان بازل
بستن محکم درب قابلمه هنگام پخت آن بسیار مهم است تا بخار خارج نشده ودانه های برنج یکنواخت پخته و دم بکشند.

| ۴۰۰ گرم برنج معطر تایلندی | |
| ۸۰۰ میلی لیتر/ ⅓ ۱ پیمانه آب | |
| پوست نصف لیمو، ریز رنده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل شیرین تازه، خرد شده |
| 1. | برنج را با آب سرد بشویید. باید آب برنج را چندین مرتبه خالی کنید تا هنگامی که آب آن شفاف و پاک شود. قابلمه بزرگی حاوی آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را به آن اضافه کنید. |
| 2. | وقتی دوباره آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا برنج آهسته به مدت ۱۲دقیقه بجوشد. درب قابلمه را ببندید. |
| 3. | قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید ۱۰ دقیقه با درب بسته کنار بماند. |
| 4. | برنج را با چنگال به آرامی زیر و رو کرده و دانه ها را از هم جدا کنید، سپس پوست رنده شده لیمو را با برنج مخلوط نموده و ریحان خرد شده را روی آن بپاشید و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه برنج با طعم لیمو و ریحان بازل
بستن محکم درب قابلمه هنگام پخت آن بسیار مهم است تا بخار خارج نشده ودانه های برنج یکنواخت پخته و دم بکشند.
دیدگاهتان را بنویسید