مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲حبه سیر پوست کنده
۱ عدد ساقه زنجبیل در شیره
یک قاشق چایخوری دانه ها ی گشنیز
دو قاشق غذا خوری شیره ساقه زنجبیل
دو قاشق غذا خوری سس سویا
یک قاشق غذا خوری آبلیمو
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
۱۲ عدد بال مرغ
قطعات لیمو ترش و برگ گشنیز تازه برای تزئین

طرز تهیه

1.سیر و زنجبیل را درشت درشت خرد کنید . در یک هاون ، سیر و ساقه زنجبیل و دانه های گشنیز را له کرده ، خمیر کنید . کم کم ، شیره زنجبیل ، سس سویا ، آب لیمو ترش و روغن کنجد را در حین له کردن ، خمیر کردن به آن اضافه کنید .
2.نوک بال مرغ ها را زیر قسمت ضخیم آن جمع کنید . طوری که یک شکل سه گوش مرتب تشکیل شود . سپس آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
3.خمیر سیر و زنجبیل را به کاسه اضافه کرده ، بهم بزنید تا بال مرغها کاملا به این خمیر آغشته شوند . روی آنرا بپوشانید و برای مدت ۸ ساعت یا تمام طول شب آنرا در یخچال بگذارید .
4.بالهای مرغ را روی کباب پزی که با فویل پوشیده شده یا در یک تابه قرار داده و با زغالها ی داغ کباب کنید . یا با حرارت نیمه گرم سرخ کنید (برای مدت زمان ۱۲ تا ۱۵ دقیقه) . گاه گاهی آنرا زیر و رو کنید تا وقتی طلایی و مغز پخت شود .
5. از قطعات لیمو ترش و برگ گشنیز تازه برای تزئین استفاده کنید.

توصیه سرآشپز بال کبابی زنجبیلی

برای اطمینان از این که مرغ ها خوب بپزند، در ضخیم ترین قسمت آنها چند سوراخ ایجاد نمایید. مرغ های که به خوبی مغز پخت شده اند آب شفافی از آنها خارج می شود و هیچ خونابه ای در آنها دیده نمی شود. در صورت خام بودن، مقداری زمان پخت آنها را بیشتر نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.