بال و بازو کبابی

| ۹۰۰ گرم بال مرغ | |
| ۱۱ حبه سیر ، کاملاً خرد شده | |
| آب ۲ عدد لیموترش | |
| آب یک عدد پرتقال | |
| یک قاشق غذاخوری پودر فلفل نرم | |
| دو قاشق غذاخوری روغن سبزیجات | |
| یک قاشق چایخوری شکر | |
| ربع قاشق چایخوری فلفل فرنگی شیرین سائیده | |
| کمی دارچین سائیده | |
| کمی زیره سائیده | |
| کمی پونه کوهی خشک شده |
| 1. | بالهای مرغ را از نقطۀ اتصال به دو قسمت تقسیم کنید. |
| 2. | باقی محتویات را در یک ظرف غیر فلزی ترکیب کنید. بالهای مرغ را در آن بغلتانید تا کاملاً آغشته شوند. سپس برای حداقل ۳ ساعت یا ترجیحاً تمام طول شب آن رادر یخچال بگذارید. |
| 3. | مرغها را روی زغالها ی داغ برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که بالها قهوه ای و ترد شوند، کباب کنید. در این مدت گاهی آنها را زیر و رو کنید و برای اینکه متوجه شوید که مرغ پخته یا نه ، با سیخ در قسمت ضخیم گوشت سوراخ ایجاد کنید. اگر مایعات به بیرون تراوش نکرد، یعنی مرغ پخته است . آن را سریعاً سرو کنید. |

دیدگاهتان را بنویسید