بال و بازو کبابی

۹۰۰ گرم بال مرغ | |
۱۱ حبه سیر ، کاملاً خرد شده | |
آب ۲ عدد لیموترش | |
آب یک عدد پرتقال | |
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل نرم | |
دو قاشق غذاخوری روغن سبزیجات | |
یک قاشق چایخوری شکر | |
ربع قاشق چایخوری فلفل فرنگی شیرین سائیده | |
کمی دارچین سائیده | |
کمی زیره سائیده | |
کمی پونه کوهی خشک شده |
1. | بالهای مرغ را از نقطۀ اتصال به دو قسمت تقسیم کنید. |
2. | باقی محتویات را در یک ظرف غیر فلزی ترکیب کنید. بالهای مرغ را در آن بغلتانید تا کاملاً آغشته شوند. سپس برای حداقل ۳ ساعت یا ترجیحاً تمام طول شب آن رادر یخچال بگذارید. |
3. | مرغها را روی زغالها ی داغ برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که بالها قهوه ای و ترد شوند، کباب کنید. در این مدت گاهی آنها را زیر و رو کنید و برای اینکه متوجه شوید که مرغ پخته یا نه ، با سیخ در قسمت ضخیم گوشت سوراخ ایجاد کنید. اگر مایعات به بیرون تراوش نکرد، یعنی مرغ پخته است . آن را سریعاً سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید