مواد اولیه لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم بال مرغ
۱۱ حبه سیر ، کاملاً خرد شده
آب ۲ عدد لیموترش
آب یک عدد پرتقال
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل نرم
دو قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
یک قاشق چایخوری شکر
ربع قاشق چایخوری فلفل فرنگی شیرین سائیده
کمی دارچین سائیده
کمی زیره سائیده
کمی پونه کوهی خشک شده

طرز تهیه

1.بالهای مرغ را از نقطۀ اتصال به دو قسمت تقسیم کنید.
2.باقی محتویات را در یک ظرف غیر فلزی ترکیب کنید. بالهای مرغ را در آن بغلتانید تا کاملاً آغشته شوند. سپس برای حداقل ۳ ساعت یا ترجیحاً تمام طول شب آن رادر یخچال بگذارید.
3.مرغها را روی زغالها ی داغ برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که بالها قهوه ای و ترد شوند، کباب کنید. در این مدت گاهی آنها را زیر و رو کنید و برای اینکه متوجه شوید که مرغ پخته یا نه ، با سیخ در قسمت ضخیم گوشت سوراخ ایجاد کنید. اگر مایعات به بیرون تراوش نکرد، یعنی مرغ پخته است . آن را سریعاً سرو کنید.

بال و بازو کبابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.