مواد اولیه لازم و ترکیبات

۸ عدد بال مرغ یا یک مرغ که به ۸ قسمت تقسیم شده
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه
۳قاشق غذا خوری سس میوه ای قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۱ قاشق غذا خوری عسل صاف شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر ، له شده (انتخابی)
برگ کاهو ، برای سرو کردن

راهنمای پخت

1.اگر می خواهیدمرغ شما زیاد روغن پس ندهد ، پوست آنرا بکنید .
2.برای درست کردن روغن براق کننده کباب ، رب گوجه ،سس میوه ای قهوه ای ،سرکه سفید ، عسل ، روغن و سیر را در یک کاسه کوچک قرار دهید . آنها را بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
3.مرغها را به روغن براق کننده کباب آغشته کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی زغالهای داغ کباب کنید . گاه گاهی قطعات مرغ را زیر و رو کرده و بطور متناوب با روغن براق کننده کباب چرب کنید .
4.اگر مرغهای شما قبل از پختن ، شروع به سیاه شدن کردند ، فاصله سیخها را از کباب پز زیاد کنید یا مرغها را در جایی از کباب پز که حرارت کمتری دارد بگذارید تا آرام آرام پخته شوند .
5.مرغها ی کباب شده را به بشقاب گرم مخصوص سرو کردن انتقال داده و با برگهای کاهوی تازه سرو کنید .

توصیه سر آشپر

وقتی مرغ و مانند آن با حرارت خیلی زیاد کباب شوند ، گرمای اولیه فوراً در درون مرغ نفوذ کرده و بعد از آن مانع ورود حرارت به درون مرغ گردیده و مرغ آبدار می شود . بخاطر همین ، قبل از کباب کردن مطمئن باشید که زغالها بقدر کافی داغ باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.