توصیه سر آشپر
وقتی مرغ و مانند آن با حرارت خیلی زیاد کباب شوند ، گرمای اولیه فوراً در درون مرغ نفوذ کرده و بعد از آن مانع ورود حرارت به درون مرغ گردیده و مرغ آبدار می شود . بخاطر همین ، قبل از کباب کردن مطمئن باشید که زغالها بقدر کافی داغ باشند.
۸ عدد بال مرغ یا یک مرغ که به ۸ قسمت تقسیم شده | |
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه | |
۳قاشق غذا خوری سس میوه ای قهوه ای | |
۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
۱ قاشق غذا خوری عسل صاف شده | |
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک حبه سیر ، له شده (انتخابی) | |
برگ کاهو ، برای سرو کردن |
1. | اگر می خواهیدمرغ شما زیاد روغن پس ندهد ، پوست آنرا بکنید . |
2. | برای درست کردن روغن براق کننده کباب ، رب گوجه ،سس میوه ای قهوه ای ،سرکه سفید ، عسل ، روغن و سیر را در یک کاسه کوچک قرار دهید . آنها را بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند . |
3. | مرغها را به روغن براق کننده کباب آغشته کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی زغالهای داغ کباب کنید . گاه گاهی قطعات مرغ را زیر و رو کرده و بطور متناوب با روغن براق کننده کباب چرب کنید . |
4. | اگر مرغهای شما قبل از پختن ، شروع به سیاه شدن کردند ، فاصله سیخها را از کباب پز زیاد کنید یا مرغها را در جایی از کباب پز که حرارت کمتری دارد بگذارید تا آرام آرام پخته شوند . |
5. | مرغها ی کباب شده را به بشقاب گرم مخصوص سرو کردن انتقال داده و با برگهای کاهوی تازه سرو کنید . |
توصیه سر آشپر
وقتی مرغ و مانند آن با حرارت خیلی زیاد کباب شوند ، گرمای اولیه فوراً در درون مرغ نفوذ کرده و بعد از آن مانع ورود حرارت به درون مرغ گردیده و مرغ آبدار می شود . بخاطر همین ، قبل از کباب کردن مطمئن باشید که زغالها بقدر کافی داغ باشند.
دیدگاهتان را بنویسید