مواد لازم و ترکیبات

۸ عدد بادمجان کوچک
نمک
۲ قاشق چایخوری روغن فلفل چیلی
یک قاشق غذاخوری سویا سس
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
یک حبه سیر، نازک حلقه شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته وحلقه شده
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای نرم
یک قاشق غذاخوری نعناع تازه، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده شده
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
تعدادی برگ نعناع برای تزیین

طرز تهیه

1.بادمجان ها را در فاصله ۵/۲ سانتیمتر از انتهای ساقه چندین برش طولی بزنید، آنها را در یک آبکش بریزید و بین برش ها نمک بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید و آنها را کاملاً با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
2.روغن چیلی، سویا سس و سس ماهی را خوب ترکیب نمایید و با کمک قلم مو روی سطح بادمجان ها بمالید. سپس به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در گریل فر یا روی ذغال داغ کباب کنید. در طول پخت گاهی آنها را پشت و رو کنید و با قلم مو روغن چیلی بمالید تا چرب و براق شوند و نرم شده و به رنگ طلایی تیره درآیند. بادمجان ها را در ظرف مخصوص پذیرایی بچینید.
3.سیر حلقه شده و فلفل چیلی را در روغن آفتابگردان به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و روغن کنجد، آب لیمو، شکر قهوه ای و باقیمانده لعاب روغن چیلی را اضافه کنید.
4.نعناع خرد شده را بیافزایید و مایه آماده شده را با یک قاشق روی بادمجان ها بریزید.
5.به مدت ۲۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا خوب طعم مخلفات به خورد بادمجان ها برود. پس از آن روی بادمجان ها کنجد بپاشید و با برگ نعناع تزیین نموده و سرو نمایید.

بادمجان کبابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.