بادمجان کبابی

| ۸ عدد بادمجان کوچک | |
| نمک | |
| ۲ قاشق چایخوری روغن فلفل چیلی | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس | |
| یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
| یک حبه سیر، نازک حلقه شده | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته وحلقه شده | |
| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای نرم | |
| یک قاشق غذاخوری نعناع تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده شده | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
| تعدادی برگ نعناع برای تزیین |
| 1. | بادمجان ها را در فاصله ۵/۲ سانتیمتر از انتهای ساقه چندین برش طولی بزنید، آنها را در یک آبکش بریزید و بین برش ها نمک بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید و آنها را کاملاً با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
| 2. | روغن چیلی، سویا سس و سس ماهی را خوب ترکیب نمایید و با کمک قلم مو روی سطح بادمجان ها بمالید. سپس به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در گریل فر یا روی ذغال داغ کباب کنید. در طول پخت گاهی آنها را پشت و رو کنید و با قلم مو روغن چیلی بمالید تا چرب و براق شوند و نرم شده و به رنگ طلایی تیره درآیند. بادمجان ها را در ظرف مخصوص پذیرایی بچینید. |
| 3. | سیر حلقه شده و فلفل چیلی را در روغن آفتابگردان به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و روغن کنجد، آب لیمو، شکر قهوه ای و باقیمانده لعاب روغن چیلی را اضافه کنید. |
| 4. | نعناع خرد شده را بیافزایید و مایه آماده شده را با یک قاشق روی بادمجان ها بریزید. |
| 5. | به مدت ۲۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا خوب طعم مخلفات به خورد بادمجان ها برود. پس از آن روی بادمجان ها کنجد بپاشید و با برگ نعناع تزیین نموده و سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید