مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم بادمجان، شسته شده
۲ قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ حبه سیر، کوبیده شده
۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، خرد شده
یک عدد پیاز، به دو نیم شده و خلال شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، حلقه شده
یک قاشق غذاخوری سس هویسین
۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق چایخوری سس فلفل چیلی
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوآن
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه عصاره سبزیجات

طرز تهیه

1.بادمجان ها را مکعبی خرد کرده، در آبکش بریزید و روی آنها نمک بپاشید. بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه کنار بمانند. آنها را با آب سرد بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
2.روغن را در ماهیتابه وُک که از قبل گرم شده، حرارت دهید و سیر، زنجبیل، پیاز و فلفل چیلی تازه را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. بادمجان ها راافزوده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
3.سویا سس، سس هویسین، سس فلفل چیلی، شکر، سرکه، فلفل سیچوآن و عصاره سبزیجات را درون وُک ریخته، حرارت را کم کنید و بگذارید بادمجان ها بدون درپوش به مدت ۱۰ دقیقه آرام بجوشند تا بپزند.
4.حرارت را زیاد کنید تا سس تبخیر شده و در حدی غلیظ شود که روی بادمجان ها را بپوشاند. غذا را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز بادمجان تند

نمک زدن به بادمجان ها و مدتی کنار گذاشتن آنها، موجب خارج شدن آب تلخ و زهرابه بادمجان شده و طعم بهتری به غذا می بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.