توصیه سر آشپز بادمجان تند
نمک زدن به بادمجان ها و مدتی کنار گذاشتن آنها، موجب خارج شدن آب تلخ و زهرابه بادمجان شده و طعم بهتری به غذا می بخشد.

| ۴۵۰ گرم بادمجان، شسته شده | |
| ۲ قاشق چایخوری نمک | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
| ۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، خرد شده | |
| یک عدد پیاز، به دو نیم شده و خلال شده | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز، حلقه شده | |
| یک قاشق غذاخوری سس هویسین | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
| یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای | |
| یک قاشق چایخوری سس فلفل چیلی | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوآن | |
| ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه عصاره سبزیجات |
| 1. | بادمجان ها را مکعبی خرد کرده، در آبکش بریزید و روی آنها نمک بپاشید. بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه کنار بمانند. آنها را با آب سرد بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
| 2. | روغن را در ماهیتابه وُک که از قبل گرم شده، حرارت دهید و سیر، زنجبیل، پیاز و فلفل چیلی تازه را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. بادمجان ها راافزوده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
| 3. | سویا سس، سس هویسین، سس فلفل چیلی، شکر، سرکه، فلفل سیچوآن و عصاره سبزیجات را درون وُک ریخته، حرارت را کم کنید و بگذارید بادمجان ها بدون درپوش به مدت ۱۰ دقیقه آرام بجوشند تا بپزند. |
| 4. | حرارت را زیاد کنید تا سس تبخیر شده و در حدی غلیظ شود که روی بادمجان ها را بپوشاند. غذا را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز بادمجان تند
نمک زدن به بادمجان ها و مدتی کنار گذاشتن آنها، موجب خارج شدن آب تلخ و زهرابه بادمجان شده و طعم بهتری به غذا می بخشد.
دیدگاهتان را بنویسید