توصیه سر آشپز املت چینی
می توانید چاشنی های دیگری نیز از جمله ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز خرد شده و یا یک قاشق چایخوری دانه کنجد همراه پیازکوهی در مرحله ۳ به املت اضافه نمایید.

| ۸ عدد تخم مرغ | |
| ۲۲۵ گرم مرغ پخته، رشته ای خرد شده | |
| ۱۲ عدد میگو درشت، پوست کنده و رگ پشت آن گرفته شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری پیازکوهی chive | |
| ۲ قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
| ۲ قاشق چایخوری روغن نباتی | |
| کمی سس فلفل چیلی |
| 1. | تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ ریخته و کمی بزنید. |
| 2. | مرغ پخته و میگوها را به تخممرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. |
| 3. | پیازکوهی خرد شده، سویا سس رقیق و سس فلفل را افزوده، خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. |
| 4. | روغن نباتی را در ماهیتابه ای که از قبل گرم شده، روی حرارت متوسط گرم کنید. |
| 5. | مخلوط تخممرغ را داخل ماهیتابه ریخته، ماهیتابه را به همه طرف متمایل کنید تا مواد کاملاً داخل آن پراکنده شوند. |
| 6. | املت را روی حرارت متوسط بپزید و به آرامی با یک چنگال مواد را هم بزنید تا روی املت سفت و سطح زیر آن طلایی رنگ شود. |
| 7. | هنگامیکه املت سفت شد و خودش را گرفت، به کمک کاردک آن را از ماهیتابه بیرون آورید. |
| 8. | املت چینی را به قطعات چهارگوش ببرید و بلافاصله سرو نمایید یا می توانید، املت را به عنوان یک وعده غذای اصلی برای ۲ نفر سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز املت چینی
می توانید چاشنی های دیگری نیز از جمله ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز خرد شده و یا یک قاشق چایخوری دانه کنجد همراه پیازکوهی در مرحله ۳ به املت اضافه نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید