مواد لازم و ترکیبات

۸ عدد تخم مرغ
۲۲۵ گرم مرغ پخته، رشته ای خرد شده
۱۲ عدد میگو درشت، پوست کنده و رگ پشت آن گرفته شده
۲ قاشق غذاخوری پیازکوهی chive
۲ قاشق چایخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق چایخوری روغن نباتی
کمی سس فلفل چیلی

طرز تهیه

1.تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ ریخته و کمی بزنید.
2.مرغ پخته و میگوها را به تخممرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
3.پیازکوهی خرد شده، سویا سس رقیق و سس فلفل را افزوده، خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
4.روغن نباتی را در ماهیتابه ای که از قبل گرم شده، روی حرارت متوسط گرم کنید.
5.مخلوط تخممرغ را داخل ماهیتابه ریخته، ماهیتابه را به همه طرف متمایل کنید تا مواد کاملاً داخل آن پراکنده شوند.
6.املت را روی حرارت متوسط بپزید و به آرامی با یک چنگال مواد را هم بزنید تا روی املت سفت و سطح زیر آن طلایی رنگ شود.
7.هنگامیکه املت سفت شد و خودش را گرفت، به کمک کاردک آن را از ماهیتابه بیرون آورید.
8.املت چینی را به قطعات چهارگوش ببرید و بلافاصله سرو نمایید یا می توانید، املت را به عنوان یک وعده غذای اصلی برای ۲ نفر سرو نمایید.

توصیه سر آشپز املت چینی

می توانید چاشنی های دیگری نیز از جمله ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز خرد شده و یا یک قاشق چایخوری دانه کنجد همراه پیازکوهی در مرحله ۳ به املت اضافه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.