املت پاستا

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز کوچک، خرد شده | |
یک عدد پیاز رازیانه، باریک خرد شده | |
۱۲۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
یک حبه سیر، خرد شده | |
۴ عدد تخم مرغ | |
یک قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه، خرد شده | |
مقداری فلفل قرمز | |
۱۰۰ گرم پاستای فرمی کوتاه، پخته شده | |
۲ قاشق غذاخوری زیتون سبز، دو نیم شده | |
نمک و فلفل | |
شاخه های ریز و تازه اورگانو برای تزیین | |
سالاد گوجه فرنگی برای سرو |
1. | نیمی از روغن زیتون راداخل یک ماهیتابه چدنی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، رازیانه و سیب زمینی را به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه در آن سرخ کرده و گهگاه هم بزنید تا زمانیکه سیب زمینی ها نرم شوند. |
2. | سیر خرد شده را به مخلوط افزوده و به مدت یک دقیقه هم بزنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را داخل یک بشقاب ریخته، کنار بگذارید و گرم نگه دارید. |
3. | تخم مرغ ها را درون کاسه ای بزنید تا کف کند. سپس جعفری، نمک، فلفل و کمی پودر فلفل چیلی به آن اضافه کرده و هم بزنید. |
4. | یک قاشق غذاخوری از باقیمانده روغن زیتون را در یک ماهیتابه تمیز حرارت دهید. نیمی از مخلوط تخم مرغ را به ماهیتابه افزوده، سبزیجات پخته شده، پاستا و نیمی از زیتون ها را به آن اضافه کنید. مابقی مخلوط تخم مرغ را روی آنها ریخته و بگذارید بپزد تا زمانیکه مواد کناره ظرف سفت شوند. |
5. | گوشه های املت را با یک کاردک بلند کرده و بگذارید تخم مرغ نپخته به قسمت زیر املت برود. ماهیتابه را هر چند وقت یکبار تکان دهید تا زیر املت به رنگ طلایی روشن در بیاید. |
6. | املت نیمه پخته را از داخل ماهیتابه به یک بشقاب برگردانید، با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کف ماهیتابه را تمیز کرده و یک قاشق غذاخوری از مابقی روغن را به آن افزوده و طرف دیگر املت را با آن سرخ کنید تا طلایی شود. |
7. | املت را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی برگردانده و با باقیمانده زیتون و برگ اورگانو تزیین نمایید. املت را برش داده و به همراه سالاد گوجه فرنگی سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید