مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
یک عدد پیاز رازیانه، باریک خرد شده
۱۲۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
یک حبه سیر، خرد شده
۴ عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه، خرد شده
مقداری فلفل قرمز
۱۰۰ گرم پاستای فرمی کوتاه، پخته شده
۲ قاشق غذاخوری زیتون سبز، دو نیم شده
نمک و فلفل
شاخه های ریز و تازه اورگانو برای تزیین
سالاد گوجه فرنگی برای سرو

راهنمای پخت

1.نیمی از روغن زیتون راداخل یک ماهیتابه چدنی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، رازیانه و سیب زمینی را به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه در آن سرخ کرده و گهگاه هم بزنید تا زمانیکه سیب زمینی ها نرم شوند.
2.سیر خرد شده را به مخلوط افزوده و به مدت یک دقیقه هم بزنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را داخل یک بشقاب ریخته، کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
3.تخم مرغ ها را درون کاسه ای بزنید تا کف کند. سپس جعفری، نمک، فلفل و کمی پودر فلفل چیلی به آن اضافه کرده و هم بزنید.
4.یک قاشق غذاخوری از باقیمانده روغن زیتون را در یک ماهیتابه تمیز حرارت دهید. نیمی از مخلوط تخم مرغ را به ماهیتابه افزوده، سبزیجات پخته شده، پاستا و نیمی از زیتون ها را به آن اضافه کنید. مابقی مخلوط تخم مرغ را روی آنها ریخته و بگذارید بپزد تا زمانیکه مواد کناره ظرف سفت شوند.
5.گوشه های املت را با یک کاردک بلند کرده و بگذارید تخم مرغ نپخته به قسمت زیر املت برود. ماهیتابه را هر چند وقت یکبار تکان دهید تا زیر املت به رنگ طلایی روشن در بیاید.
6.املت نیمه پخته را از داخل ماهیتابه به یک بشقاب برگردانید، با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کف ماهیتابه را تمیز کرده و یک قاشق غذاخوری از مابقی روغن را به آن افزوده و طرف دیگر املت را با آن سرخ کنید تا طلایی شود.
7.املت را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی برگردانده و با باقیمانده زیتون و برگ اورگانو تزیین نمایید. املت را برش داده و به همراه سالاد گوجه فرنگی سرو نمایید.

املت پاستا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.