توصیه سر آشپز املت سیب زمینی
برای تهیه این غذا از انواع پنیر از جمله پنیر بلوچیز می توان استفاده کرد، همچنین می توانید کلم بروُکلی را جایگزین اسفناج کنید.
۷۵ گرم کره | |
۶ عدد سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
۳ حبه سیر، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل پاپریکا | |
۲ عدد گوجه فرنگی بدون پوست و هسته، نگینی خرد شده | |
۱۲عدد تخم مرغ | |
فلفل | |
۲۲۵ گرم برگ اسفناج جوان و ریز | |
یک قاشق چایخوری تخم رازیانه | |
۱۲۵ گرم پنیر فتا، نگینی خرد شده | |
۴ قاشق غذاخوری ماست ساده (شیرین نشده) |
1. | ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری از کره را در یک ماهیتابه گرم کنید و به مدت ۷ تا ۱۰دقیقه سیب زمینی ها را روی حرارت کم،تفت دهید تا سطح آنها طلایی شود. در طول پخت مرتب آنها را هم بزنید. سپس داخل یک کاسه بریزید. |
2. | فلفل، سیر و گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه دیگر تفت دهید. |
3. | تخم مرغ ها را با همزن دستی خوب بزنید و به آن فلفل بیافزایید و آنها را روی سیب زمینی ها بریزید و خوب باهم ترکیب کنید. |
4. | اسفناج ها را یک دقیقه داخل آب جوش بریزید تا کمی نرم شوند، سپس آنها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا دوباره تازه و با طراوت شوند. آنها را با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کرده و پنیر فتا،تخم رازیانه و ماست را به آن بیافزایید. را داخل یک ماهیتابه گرم کرده و کوکوهای آماده شده را در آن سرخ کنید. هر ۴عدد از آنها را در یک مرحله،سرخ کنید و هر طرف کوکوها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا طلایی شوند. کوکوها را تا زمانی که همه آنها آماده شوند، گرم نگه دارید. |
5. | ¼ از کره باقیمانده را در یک ماهیتابه به قطر ۱۵ سانتیمتر گرم کنید. با یک ملاقه ¼ از مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ را داخل تابه بریزید و هر طرف آن را به مدت ۲دقیقه بپزید تا سفت شود. |
6. | املت را بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کنید.یک چهارم از مخلوط اسفناج را روی آن بریزید.سپس املت را از وسط تا کنید تا مواد داخل آن جای بگیرند. این کار را برای تمام مواد تکرار کنید تا چهار املت آماده شود. |
توصیه سر آشپز املت سیب زمینی
برای تهیه این غذا از انواع پنیر از جمله پنیر بلوچیز می توان استفاده کرد، همچنین می توانید کلم بروُکلی را جایگزین اسفناج کنید.
دیدگاهتان را بنویسید