مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق غذاخوری سس ماهی یا سویا سس رقیق
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
۳ عدد پیاز شالوت، باریک خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و بسیار باریک خلال شده
یک عدد تره فرنگی کوچک، پاک کرده و خلال شده
۱۲۵ گرم ماهی سفید، خرد شده
۱۲۵ گرم میگوی ریز، پخته و پوست گرفته
یک قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خرد شده
۱۵ گرم یا یک قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل
برگ ریحان بازل تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.تخم مرغ ها، شیر و سس ماهی یا سویا سس را با هم مخلوط کرده و بزنید.
2.روغن کنجد را در یک ماهیتابه یا وُک بزرگ حرارت دهید. پیاز شالوت، فلفل دلمه ای و تره فرنگی را اضافه کرده، سریع هم بزنید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه آنها را تفت دهید.
3.ماهی خرد شده، میگو و ریحان بازل را داخل ماهیتابه بریزید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ ماهی ها، کمی مات شود.
4.نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و مواد را به یک بشقاب گرم منتقل کرده و تا زمان استفاده کنار بگذارید.
5.کره را در ماهیتابه بزرگی حرارت دهید تا آب شود، سپس مخلوط تخم مرغ زده شده را به آن افزوده و روی حرارت متوسط مایل به زیاد بپزید تا تخم مرغ ها کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند.
6.مخلوط سبزیجات و مواد دریایی را با قاشق وسط املت تخم مرغ ها بریزید سپس لبههای املت را به داخل برگردانید تا روی مواد را بگیرد.
7.املت را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده و به ۴ قسمت تقسیم کرده و برش بزنید. با برگ ریحان تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز املت دریایی

مرغ پخته و خرد شده جایگزین خوشمزه ای برای مواد دریایی است. در صورت تمایل، از گشنیز تازه به جای ریحان بازل استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.