توصیه سر آشپز املت دریایی
مرغ پخته و خرد شده جایگزین خوشمزه ای برای مواد دریایی است. در صورت تمایل، از گشنیز تازه به جای ریحان بازل استفاده کنید.
۴ عدد تخم مرغ | |
۳ قاشق غذاخوری شیر | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی یا سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
۳ عدد پیاز شالوت، باریک خلال شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و بسیار باریک خلال شده | |
یک عدد تره فرنگی کوچک، پاک کرده و خلال شده | |
۱۲۵ گرم ماهی سفید، خرد شده | |
۱۲۵ گرم میگوی ریز، پخته و پوست گرفته | |
یک قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خرد شده | |
۱۵ گرم یا یک قاشق غذاخوری کره | |
نمک و فلفل | |
برگ ریحان بازل تازه برای تزیین |
1. | تخم مرغ ها، شیر و سس ماهی یا سویا سس را با هم مخلوط کرده و بزنید. |
2. | روغن کنجد را در یک ماهیتابه یا وُک بزرگ حرارت دهید. پیاز شالوت، فلفل دلمه ای و تره فرنگی را اضافه کرده، سریع هم بزنید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه آنها را تفت دهید. |
3. | ماهی خرد شده، میگو و ریحان بازل را داخل ماهیتابه بریزید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ ماهی ها، کمی مات شود. |
4. | نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و مواد را به یک بشقاب گرم منتقل کرده و تا زمان استفاده کنار بگذارید. |
5. | کره را در ماهیتابه بزرگی حرارت دهید تا آب شود، سپس مخلوط تخم مرغ زده شده را به آن افزوده و روی حرارت متوسط مایل به زیاد بپزید تا تخم مرغ ها کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند. |
6. | مخلوط سبزیجات و مواد دریایی را با قاشق وسط املت تخم مرغ ها بریزید سپس لبههای املت را به داخل برگردانید تا روی مواد را بگیرد. |
7. | املت را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده و به ۴ قسمت تقسیم کرده و برش بزنید. با برگ ریحان تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز املت دریایی
مرغ پخته و خرد شده جایگزین خوشمزه ای برای مواد دریایی است. در صورت تمایل، از گشنیز تازه به جای ریحان بازل استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید