مواد لازم و ترکیبات

۱۶ عدد صدف اسکالوپ بزرگ
۱۵ گرم کره
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک قاشق چایخوری سیر، له شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک دسته پیازچه، ریز حلقه شده
یک عدد پوست لیمو سنگی، ریز رنده شده
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی
نمک و فلفل به میزان لازم
برش های لیمو ترش و برنج پخته برای سرو

طرز تهیه

1.صدف ها را خوب تمیز کنید و روده سیاه آنها را درآورید، سپس آنها را بشویید و خشک کنید. قسمت نارنجی آنها را از قسمت سفیدشان جدا کرده، دور بریزید و گوشت سفید هر کدام را ۲ قسمت کنید.
2.روغن و کره را در یک ماهیتابه گود گرم کنید. سیر و زنجبیل رابه آن بیافزایید و یک دقیقه بدون آنکه طلایی شوند تفت دهید و هم بزنید . پیازچه را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید.
3.صدف ها را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید. پوست لیمو، فلفل چیلی و آب لیمو را افزوده و یک دقیقه دیگر آنها را بپزید.
4.صدف ها را گرم، با آب لیمو، برش های لیمو و برنج پخته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز اسکالوپ با لیمو ترش

اگر صدف تازه در دسترس شما نبود از منجمد شده آن استفاده کنید، اما ابتدا اطمینان حاصل نمایید، کاملاً یخ زدایی شده باشد. صدف ها را خوب خشک کنید و رطوبت خارجی آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.