توصیه سرآشپز
اگر قصد استفاده از گوشت میگو تازه را در این غذا دارید، باید چند میگو بزرگ تهیه کنید.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید
برای آموزش روستیس میگو اینجا کلیک کنید
چند عدد میگو که با پوستش حدوداً ۴۵۰ گرم باشد | |
۳۵۰ گرم اسپاگتی خشک | |
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص بودار | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز تند، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده | |
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
نمک و فلفل | |
برش های لیمو برای تزیین |
1. | گوشت میگوها را با قاشق از درون پوسته درآورده و درون کاسه بریزید. گوشت سفید و قهوه ای میگوها را به آرامی با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. |
2. | یک قابلمه بزرگ محتوی آب نمک را جوش بیاورید و اسپاگتی ها را به آن اضافه کنید و اسپاگتی ها را بر اساس دستور پشت بسته آنها بپزید تا نرم شده اما سفتی آن در زیر دندان حس شود. سپس آنها را آبکش کرده و داخل قابلمه برگردانید. |
3. | در همین فاصله، ۲ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در ماهیتابه حرارت دهید و وقتی داغ شد فلفل وسیر را اضافه کنید. به مدت ۳۰ ثانیه به پخت ادامه دهید. آنگاه گوشت میگوها، جعفری، آب لیمو و پوست لیمو را اضافه کرده و دقایقی بیشتر بپزید تا میگوها گرم شوند. |
4. | مخلوط میگوها را با بقیه روغن زیتون و ادویه جات به اسپاگتی ها اضافه کنید. آنها را با برش های لیمو ترش تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
اگر قصد استفاده از گوشت میگو تازه را در این غذا دارید، باید چند میگو بزرگ تهیه کنید.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید
برای آموزش روستیس میگو اینجا کلیک کنید
دیدگاهتان را بنویسید