
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز قرمز بزرگ، خرد شده | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
یک قاشق غذاخوری آبلیمو | |
۴ عدد بادمجان کوچک، چهار قاچ شده | |
۶۰۰ میلی لیتر/یک پیمانه رب گوجه فرنگی رقیق شده | |
۲ قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
نمک و فلفل | |
۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی | |
۱۱۵ گرم زیتون سیاه بدون هسته | |
۴۰۰ گرم کنسرو مغز آرتیشو، آبکش و دو نیم شده | |
۳۵۰ گرم اسپاگتی خشک | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
برگ های ریز و تازه ریحان برا ی تزیین | |
نان زیتون برای سرو |
1. | یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. پیاز، سیر، آبلیمو و بادمجان را به روغن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بپزید تا پیاز و بادمجان کمی طلایی تیره شوند. |
2. | محلول رب گوجه فرنگی رقیق را درون ماهیتابه بریزید و نمک و فلفل بزنید. شکر و پوره گوجه فرنگی را به ظرف بیافزایید و مواد را هم بزنید. اجازه دهید مواد درون ماهیتابه به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و آنها را به مدت ۲۰ دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید و گاهی هم بزنید. |
3. | آرتیشو و زیتون سیاه را به آرامی به ظرف اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید. |
4. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را آماده کرده و روی اجاق حرارت دهید تا به جوش بیاید. سپس اسپاگتی و باقیمانده روغن زیتون را داخل آن ریخته و اجازه دهید به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بپزد و نرم شود ولی زیر دندان بیاید. |
5. | اسپاگتی را کاملاً آبکش کرده و با کره مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود، سپس آن را به دیس پذیرایی بزرگی منتقل کنید. |
6. | سس سبزیجات را روی اسپاگتی بریزید و روی غذا را با برگ های ریز و تازه ریحان بازل تزیین کنید. اسپاگتی را بلافاصله همراه تکه های نان زیتون سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید