مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز قرمز بزرگ، خرد شده
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
۴ عدد بادمجان کوچک، چهار قاچ شده
۶۰۰ میلی لیتر/یک پیمانه رب گوجه فرنگی رقیق شده
۲ قاشق چایخوری شکر دانه ریز
نمک و فلفل
۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۱۱۵ گرم زیتون سیاه بدون هسته
۴۰۰ گرم کنسرو مغز آرتیشو، آبکش و دو نیم شده
۳۵۰ گرم اسپاگتی خشک
۲ قاشق غذاخوری کره
برگ های ریز و تازه ریحان برا ی تزیین
نان زیتون برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. پیاز، سیر، آبلیمو و بادمجان را به روغن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بپزید تا پیاز و بادمجان کمی طلایی تیره شوند.
2.محلول رب گوجه فرنگی رقیق را درون ماهیتابه بریزید و نمک و فلفل بزنید. شکر و پوره گوجه فرنگی را به ظرف بیافزایید و مواد را هم بزنید. اجازه دهید مواد درون ماهیتابه به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و آنها را به مدت ۲۰ دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید و گاهی هم بزنید.
3.آرتیشو و زیتون سیاه را به آرامی به ظرف اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید.
4.در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را آماده کرده و روی اجاق حرارت دهید تا به جوش بیاید. سپس اسپاگتی و باقیمانده روغن زیتون را داخل آن ریخته و اجازه دهید به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بپزد و نرم شود ولی زیر دندان بیاید.
5.اسپاگتی را کاملاً آبکش کرده و با کره مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود، سپس آن را به دیس پذیرایی بزرگی منتقل کنید.
6.سس سبزیجات را روی اسپاگتی بریزید و روی غذا را با برگ های ریز و تازه ریحان بازل تزیین کنید. اسپاگتی را بلافاصله همراه تکه های نان زیتون سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.