مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون
۳ حبه سیر، له شده
۴۵۰ گرم اسپاگتی تازه
۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه، ریز خرد شده
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را نگه داشته و مابقی آن را در یک قابلمه متوسط داغ کنید. سیر و مقداری نمک به آن افزوده و روی حرارت ملایم سرخ نمایید. مخلوط را گهگاه به هم زده تا به رنگ طلایی درآید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه ندهید سیر بسوزد چرا که طعم آن تلخ می شود.(در صورتیکه سیر سوخت، تمام مراحل را از ابتدا انجام دهید).
2.در همین فاصله، قابلمه بزرگی محتوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. اسپاگتی را به همراه یک قاشق روغن زیتونی که نگه داشته بودید داخل قابلمه ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا هر زمان که اسپاگتی نرم شود ولی زیر دندان بیاید، بپزید. اسپاگتی را آبکش کرده و به قابلمه برگردانید.
3.مخلوط روغن و سیر را به اسپاگتی افزوده و هم بزنید تا تمام اسپاگتی به آن آغشته شود. فلفل و جعفری تازه خرد شده را بیافزایید و دوباره هم بزنید.
4.اسپاگتی را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

اسپاگتی روغن زیتون و سیر

Click here to change this text

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.