اسپاگتی با کوفته قلقلی

۱۵۰ گرم خرده نان سبوس دار | |
۱۵۰ میلی لیتر شیر | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۳ قاشق غذاخوری آرد سبوس دار | |
۲۰۰ میلی لیتر عصاره گوشت گاو | |
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
یک قاشق چایخوری شکر | |
یک قاشق غذاخوری ترخون، ریز خرد شده | |
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده | |
۴۵۰ گرم گوشت گاو، چرخ شده | |
یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۴۵۰ گرم اسپاگتی تازه | |
نمک و فلفل | |
برگ های ریز و تازه ترخون برای تزیین |
1. | خرده نان های سبوس دار را داخل کاسه ای ریخته و به آنها شیر اضافه کنید، سپس آن را به مدت ۳۰دقیقه کنار بگذارید تا خوب خیس بخورد. |
2. | نیمی از کره را در یک ماهیتابه آب کنید، آرد را اضافه کرده، به مدت ۲ دقیقه حرارت داده و هم بزنید. سپس عصاره گوشت را به تدریج با مخلوط آرد و کره ترکیب کرده و ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید. گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، شکر و ترخون را نیز به مواد اضافه کرده و پس از افزودن نمک و فلفل، به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. |
3. | پیاز، گوشت و فلفل شیرین پاپریکا را با خرده های نان خیس خورده، مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس ترکیب به دست آمده را به ۱۴ کوفته یک اندازه تقسیم نمایید. |
4. | روغن و باقیمانده کره را در یک ماهیتابه گرم کرده و کوفته ها را در آن سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در آیند. کوفته ها را داخل قابلمه ای بزرگ قرار داده، سس گوجه آماده شده را روی آنها بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. |
5. | قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده و اسپاگتی تازه را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه آن را بپزید تا نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. (برای اسپاگتی خشک زمان بیشتری لازم است) |
6. | قابلمه کوفته ها را از روی اجاق برداشته و به مدت ۳ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. اسپاگتی را با کوفته قلقلی ها و سس گوجه آن سرو نموده و با برگ های تازه ترخون تزیین نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید