مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم اسپاگتی خشک
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه، خرد شده
۱۲۵ گرم پودر بادام
۱۲۵ گرم پنیر ریکوتا
مقداری جوز هندی ، خرد شده
مقداری دارچین، آسیاب شده
۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش
۱۲۵ میلی لیتر عصاره مرغ داغ
نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری دانه کاج
برگ ریز و تازه جعفری برای تزیین

راهنمای پخت

1.قابلمه ای بزرگ حاوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. اسپاگتی رابه همراه یک قاشق غذاخوری روغن به آب افزوده و بپزید تا نرم شده ولی له نشود و زیر دندان بیاید.
2.اسپاگتی را آبکش نموده، به قابلمه برگردانده و به همراه کره و جعفری خرد شده هم بزنید. مخلوط را کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
3.برای تهیه سس، پودر بادام، پنیر ریکوتا، جوز هندی، دارچین و خامه ترش را روی حرارت کم مخلوط کرده و به هم بزنید تا به صورت یک خمیر غلیظ در آیند. به تدریج باقیمانده روغن را به آن اضافه نمایید. وقتی که روغن به خوبی جذب مخلوط شد، عصاره مرغ داغ را نیز کم کم اضافه نمایید و هم بزنید تا مخلوط صافی به دست آید. سپس کمی فلفل سیاه به غذا اضافه کنید.
4.اسپاگتی آماده را داخل یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته، روی آن سس بریزید و کاملاً به هم بزنید ( به قسمت توصیه سرآشپز، در همین صفحه مراجعه کنید). دانه های کاج را روی آن پاشیده، با برگ جعفری تازه تزیین کرده و گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز اسپاگتی با پنیر ریکوتا

برای مخلوط کردن اسپاگتی از دو چنگال بزرگ استفاده کنید. به این شکل، تمام اسپاگتی به سس آغشته خواهد شد. چنگال ها را از دو طرف داخل اسپاگتی فرو برده و آن را به سمت وسط ظرف بیاورید. این طریقه مخلوط کردن را به طور یکنواخت ادامه دهید تا تمامی اسپاگتی به سس آغشته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.