توصیه سرآشپز اسپاگتی با ماهی سالمون دودی
این غذای مجلل را همراه سالاد کاهو با سس لیمو ترش سرو نمایید.
برای تهیه انواع بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من مراجعه کنید.
Click here to change this text
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک تهیه شده از آرد سبوس دار | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور | |
۱۲۵ گرم ماهی آزاد دودی | |
مقداری فلفل قرمز و فلفل سیاه | |
۲ قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه، خرد شده | |
۹۰ گرم پنیر فتا ( سفید )، بدون آب، با دست ریز شده | |
برگ های ریز و تازه گشنیز یا جعفری برای تزیین |
1. | یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. اسپاگتی رابه همراه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون به آب اضافه نموده و آنها را بپزید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان بیایند. آنها را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید و باقیمانده روغن زیتون را روی آنها بپاشید. درب قابلمه را ببندید و تکان دهید، سپس آن را کنار گذاشته و گرم نگه دارید. |
2. | خامه را داخل یک قابلمه کوچک، داغ کنید اما اجازه ندهید بجوشد. آب انگور را داخل یک قابلمه کوچک دیگر ریخته و داغ کنید. سپس هر دو قابلمه را از روی حرارت برداشته و محتویات هر دو را با هم مخلوط کنید. |
3. | ماهی های دودی را خلال کنید وداخل مخلوط خامه بریزید. مقداری فلفل سیاه و قرمز به عنوان چاشنی به آن اضافه نموده به فاصله کمی قبل از سرو، برگ های تازه جعفری یا گشنیز خرد شده را نیز به آن افزوده و هم بزنید. |
4. | اسپاگتی را داخل یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته، روی آن سس بریزید و با استفاده از ۲ چنگال بزرگ آنها را هم بزنید. سپس پنیرفتا را که با دست ریز شده، روی آن پخش کرده و با برگ های گشنیز یا جعفری تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز اسپاگتی با ماهی سالمون دودی
این غذای مجلل را همراه سالاد کاهو با سس لیمو ترش سرو نمایید.
برای تهیه انواع بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من مراجعه کنید.
Click here to change this text
دیدگاهتان را بنویسید