مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم کنسرو ماهی تن، آبکش شده
۶۰ گرم کنسرو ماهی کولی، آبکش شده
۲۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
۶۰ گرم برگ جعفری، خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک
۲ قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل
زیتون سیاه برای تزیین
نان برشته گرم برای سرو

راهنمای پخت

1.استخوان های موجود در ماهی تن را جدا کنید و آن را به همراه ماهی کولی کنسروی، ۲۲۵ میلی لیتر از روغن زیتون و برگ جعفری درون غذاساز بریزید. آنها را مخلوط کنید تا سس بسیار نرمی به دست آید.
2.خامه ترش را به محتویات غذاساز اضافه کرده و چند ثانیه دیگر به مخلوط کردن ادامه دهید تا به خوبی با مواد ترکیب شود. به سس نمک و فلفل بزنید.
3.قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده،اسپاگتی خشک و باقیمانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید و به مدت ۸ تا۱۰ دقیقه بجوشانید.
4.اسپاگتی را آبکش کرده و دوباره به قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط گرم کنید. کره را به آن اضافه کنید و با تکان دادن قابلمه، بگذارید به خوبی به اسپاگتی آغشته شود. سپس سس ماهی را به مواد اضافه کنید و به کمک دو چنگال، سریعاً تکان دهید تا خوب با اسپاگتی مخلوط شود.
5.قابلمه را از روی حرارت بردارید و اسپاگتی را به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل کنید. سپس هر ظرف را با زیتون تزیین کرده و غذا را همراه نان برشته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز اسپاگتی با ماهی تن

در صورت تمایل، می توانید ۱ یا ۲ حبه سیر به سس اضافه کنید یا نصف مقدار جعفری ها را کم کرده و به جای آن از ۲۵ گرم ریحان بازل تازه وخرد شده استفاده کنید. همچنین برای تزیین، دانه های کیپر را جایگزین زیتون های سیاه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.