
۲۲۵ گرم ساقه کرفس | |
۲ عدد هویج متوسط | |
۲ عدد تره فرنگی متوسط | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک | |
یک عدد فلفل دلمه ای زرد کوچک | |
۲ حبه سیر | |
یک قاشق چایخوری دانه کرفس | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۳۰۰ گرم اسپاگتی خشک | |
برگ کرفس خرد شده برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس لیمو : | |
یک قاشق چایخوری پوست لیمو ترش رنده شده | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۴ قاشق غذاخوری پنیر نرم کم چرب | |
نمک و فلفل | |
۲ قاشق غذاخوری پیازکوهی chive تازه، خرد شده |
1. | کرفس و هویج ها را پوست کنده، به قطعات ریز و باریک خلالی شبیه چوب کبریت، خرد کرده و در کاسه ای بریزید. ریشه تره فرنگی ها را گرفته، دور بریزید. تره فرنگی ها را چند تکه کنید. سپس آنها را زیر شیر آب بشویید تا خاکشان گرفته شود. آنها را خلالی خرد کنید. فلفل ها را از وسط به دو نیم کرده، دانه ها را خارج نموده و خرد کنید. سیر را پوست کنده و به قطعات ریز خرد نمایید. |
2. | تمام سبزیجات را به کاسه محتوی ساقه کرفس و هویج خرد شده افزوده، آنها را به همراه دانه کرفس و آب لیمو هم بزنید. |
3. | یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده، اسپاگتی را طبق دستور مندرج روی بسته آن پخته، آبکش نموده وگرم نگه دارید. |
4. | در همین فاصله، یک قابلمه بزرگ دیگر آب را جوش آورده، سبزیجات را در آبکش بخار پز ریخته و روی آب جوش قرار دهید. درب قابلمه را بسته و به مدت ۶ تا ۷دقیقه آنها را بخارپز نمایید تا سبزیجات فقط نرم شوند. |
5. | هنگامیکه اسپاگتی و سبزیجات می پزند، مواد مخصوص تهیه سس لیمو را با هم مخلوط کنید. |
6. | اسپاگتی و سبزیجات را در یک کاسه گرم مخصوص پذیرایی ریخته و با سس لیمو مخلوط کنید و با برگ کرفس خرد شده تزیین و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید