مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴۲۵ گرم اسپاگتی خشک
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز بزرگ، باریک خرد شده
۲ حبه سیر، خرد شده
۱۷۵ گرم ژامبون، باریک خرد شده
۲ قاشق غذاخوری کره
۱۷۵ گرم قارچ، باریک خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۳ عدد تخم مرغ ، زده شده
۱۰۰ گرم پنیر پارمزان ( پنیر پاستا )، تازه رنده شده بعلاوه مقداری اضافه برای سرو غذا
نمک و فلفل
شاخه های نازک مریم گلی تازه برای تزیین

راهنمای پخت

1.۱ظرف یا کاسه بزرگی را که مخصوص پذیرایی است گرم کنید. در یک دیگ بزرگ آب را با کمی نمک به جوش بیاورید و اسپاگتی را همراه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون در آن بریزید تا بپزد ولی له نشود و سفتی آن زیر دندان حس شود، سپس آبکش کنید و به دیگ برگردانده و گرم نگه دارید.
2.در همین فاصله، باقی روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تا زمانیکه شفاف و سبک شوند آنها را سرخ کنید. سیر و ژامبون را افزوده و آنها را هم سرخ کنید تا ژامبون ها برشته شوند. این مواد را به کاسه گرم شده برگردانید.
3.کره را در ماهیتابه آب کنید، قارچ ها را اضافه کرده ۳ تا ۴ دقیقه آنها را سرخ کنید و هر چند وقت یکبار هم بزنید. پس از آن، مخلوط ژامبون ها را هم به ماهیتابه ریخته و درب ظرف را ببندید و گرم نگه دارید.
4.تخم مرغ، پنیر و خامه را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید.
5.سعی کنید خیلی سریع کار کنید. حالا اسپاگتی ها را به ماهیتابه ای که مخلوط ژامبون و قارچ ها در آن است، سرازیر کنید و کاسه محتوی تخم مرغ ها را نیز روی آن بریزید. ماهیتابه را تکان دهید تا خیلی سریع، اسپاگتی به مخلوط تخم مرغ و خامه آغشته شود. می توانید از دو چنگال برای این کار استفاده کنید. غذای آماده شده را به ظرف پذیرایی منتقل کرده و با برگ نعناع تزیین کرده، بلافاصله سرو نمایید. اگر مایل بودید پنیر پارمزان بیشتری هنگام سرو روی آن رنده کنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز اسپاگتی با سس کربُنارا

راز موفقیت پخت این غذا در این است که تخم مرغ ها سفت نشوند و بیش از حد نپزند و به همین دلیل است که باید تمام مواد در حدی داغ باشند که بتوانند تخم مرغ را بلافاصله پس از افزودن، بپزند ولی شکل تخم مرغ سفت شده در غذا دیده نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.