اسپاگتی با سس مرغ مخصوص
دستور تهیه انواع کوکوی ایرانی را از اینجا تهیه کنید.
برای تهیه انواع بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من مراجعه کنید.
۲ قاشق غذاخوری روغن کلزا | |
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۴ قطعه ۲۲۵ گرمی سینه مرغ | |
۲ قاشق غذاخوری آرد | |
۱۵۰میلی لیتر آب پرتقال تازه | |
۲۵ گرم کدو سبز، خلال شده | |
۲۵ گرم تره فرنگی، ریز خلال شده | |
۲۵ گرم فلفل دلمه ای قرمز، خلال شده | |
۴۰۰ گرم اسپاگتی تهیه شده از آرد گندم کامل | |
مغز پوست کنده ۳ عدد پرتقال بزرگ | |
پوست خلال شده یک عدد پرتقال | |
۲ قاشق غذاخوری ترخون تازه، خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر پنیر نرم ( نوعی پنیر فرانسوی شبیه ماست چکیده ) یا پنیر ریکوتا | |
نمک و فلفل | |
برگ های ریز و تازه ترخون برای تزیین |
1. | روغن کُلزا را به همراه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون در یک ماهیتابه گرم کنید. مرغ ها را به آن اضافه کرده و خیلی سریع بپزید تا به رنگ طلایی درآیند. سپس نیمی از آب پرتقال را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید. آرد را روی مرغ ها بپاشید و ۲ دقیقه دیگر آنها را بپزید. |
2. | حرارت زیر ماهیتابه را کم کرده و مابقی آب پرتقال، کدو، تره فرنگی و فلفل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا سس غلیظی درست شود. |
3. | در همین فاصله، قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را بجوشانید. سپس اسپاگتی و یک قاشق غذاخوری دیگر از روغن زیتون را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. محتویات قابلمه را آبکش نموده و داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و باقی مانده روغن را روی آن بپاشید. |
4. | نیمی از پرتقال های فیله شده، نصف پوست پرتقال، ترخون و پنیر نرم یا پنیر ریکوتا را به سس داخل ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه دیگر مواد را بپزید. |
5. | مرغ ها را روی اسپاگتی قرارداده، مقداری سس بر روی آنها بریزید و با استفاده از باقیمانده مغز و پوست پرتقال و ترخون، غذا را تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. |
اسپاگتی با سس مرغ مخصوص
دستور تهیه انواع کوکوی ایرانی را از اینجا تهیه کنید.
برای تهیه انواع بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید