توصیه سر آشپز اسپاگتی با سس قارچ
در صورت تمایل، می توانید ۱۱۵ گرم ژامبون گوشت خالص را به تکه های باریک خرد کرده و در ۲ قاشق غذاخوری کره به آرامی سرخ کنید و به همراه سس قارچ به پاستا بیافزایید.
۴ قاشق غذاخوری کره | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۶ عدد پیاز شالوت، ورقه شده | |
۴۵۰ گرم قارچ دکمه ای، ورقه شده | |
یک قاشق چایخوری آرد معمولی(ساده) | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب | |
۱۱۵ گرم گوجه فرنگی خشک شده، خرد شده | |
جوز هندی تازه رنده شده | |
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک | |
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده | |
نمک و فلفل | |
نان سفید مثلثی برش خورده برشته برای سرو |
1. | کره و یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در ماهیتابه ای بزرگ، حرارت دهید. پیازهای شالوت ورقه شده را درون آن بریزید و روی حرارت متوسط به مدت ۳ دقیقه بپزید. سپس قارچ ها را به ظرف بیافزایید و روی حرارت کم به مدت ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. نمک و فلفل را افزوده، روی مواد آرد بپاشید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید و هم بزنید. |
2. | خامه را به تدریج اضافه کنید و مواد را مدام هم بزنید. گوجه فرنگی ها و مقداری جوزهندی رنده شده را به ظرف بیافزایید و روی حرارت کم به مدت ۸ دقیقه بپزید. |
3. | در همین فاصله، یک قابلمه بزرگ حاوی آب و کمی نمک را بر روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. اسپاگتی و باقیمانده روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و به مدت ۱۲ تا ۱۴دقیقه بپزید تا نرم شوند اما زیر دندان بیایند. |
4. | اسپاگتی را آبکش کرده و به قابلمه برگردانید. سس قارچ را روی اسپاگتی ریخته و به مدت ۳ دقیقه آنها را با هم بپزید. اسپاگتی را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید، روی آن جعفری خرد شده بپاشید و با نان های مثلثی خرد شده ی برشته و سرخ شده، سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز اسپاگتی با سس قارچ
در صورت تمایل، می توانید ۱۱۵ گرم ژامبون گوشت خالص را به تکه های باریک خرد کرده و در ۲ قاشق غذاخوری کره به آرامی سرخ کنید و به همراه سس قارچ به پاستا بیافزایید.
دیدگاهتان را بنویسید