مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶ عدد پیاز شالوت، ورقه شده
۴۵۰ گرم قارچ دکمه ای، ورقه شده
یک قاشق چایخوری آرد معمولی(ساده)
۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب
۱۱۵ گرم گوجه فرنگی خشک شده، خرد شده
جوز هندی تازه رنده شده
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
نمک و فلفل
نان سفید مثلثی برش خورده برشته برای سرو

طرز تهیه

1.کره و یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در ماهیتابه ای بزرگ، حرارت دهید. پیازهای شالوت ورقه شده را درون آن بریزید و روی حرارت متوسط به مدت ۳ دقیقه بپزید. سپس قارچ ها را به ظرف بیافزایید و روی حرارت کم به مدت ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. نمک و فلفل را افزوده، روی مواد آرد بپاشید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید و هم بزنید.
2.خامه را به تدریج اضافه کنید و مواد را مدام هم بزنید. گوجه فرنگی ها و مقداری جوزهندی رنده شده را به ظرف بیافزایید و روی حرارت کم به مدت ۸ دقیقه بپزید.
3.در همین فاصله، یک قابلمه بزرگ حاوی آب و کمی نمک را بر روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. اسپاگتی و باقیمانده روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و به مدت ۱۲ تا ۱۴دقیقه بپزید تا نرم شوند اما زیر دندان بیایند.
4.اسپاگتی را آبکش کرده و به قابلمه برگردانید. سس قارچ را روی اسپاگتی ریخته و به مدت ۳ دقیقه آنها را با هم بپزید. اسپاگتی را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید، روی آن جعفری خرد شده بپاشید و با نان های مثلثی خرد شده ی برشته و سرخ شده، سرو نمایید.

توصیه سر آشپز اسپاگتی با سس قارچ

در صورت تمایل، می توانید ۱۱۵ گرم ژامبون گوشت خالص را به تکه های باریک خرد کرده و در ۲ قاشق غذاخوری کره به آرامی سرخ کنید و به همراه سس قارچ به پاستا بیافزایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.