مواد لازم و ترکیبات

یک عدد خرچنگ کامل با وزنی در حدود ۴۵۰ گرم
۳۵۰ گرم اسپاگتی خشک
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد فلفل چیلی تند، دانه گرفته و ریز خرد شده
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
۳قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
یک قاشق چایخوری پوست لیمو ترش، رنده شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
نمک و فلفل
برش های لیمو ترش برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.گوشت داخل پوسته خرچنگ را بیرون آورده و در کاسه ای بریزید. گوشت های قهوه ای و سفید رنگ خرچنگ را با هم مخلوط کنید. کاسه را کنار بگذارید.
2.قابلمه ای بزرگ حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده و اسپاگتی را به آن اضافه کنید. طبق دستورالعمل موجود در روی بسته پاستا، آن را بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید. سپس اسپاگتی ها را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید.
3.در همین فاصله، ۲ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را درون ماهیتابه ای بریزید. زمانیکه روغن خوب داغ شد، سیر و فلفل چیلی را به آن اضافه کنید. ۳۰ ثانیه آنها را تفت داده، گوشت خرچنگ، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به آن اضافه کنید. سپس آنها را چند دقیقه دیگر سرخ کنید تا گوشت خرچنگ کاملاً مغزپخت شود.
4.مخلوط خرچنگ را به همراه روغن زیتون و نمک و فلفل به اسپاگتی افزوده و هم بزنید. با برش های لیمو آن را تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.